Nehéz döntések előtt áll Hosszú Katinka: Shane-nel választaniuk kell

riói olimpia Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Még nem véglegesek az olimpiai számaim, most már választanunk kell" - nyilatkozta Hosszú Katinka az M4 Sportnak Kecskeméten, ahol az Univer 24 órás úszóünnepén vett részt.

"London óta arra fókuszálunk, hogy mik azok a számok, amelyekben esélyes lehetnék. Annyit sikerült előrelépnünk az elmúlt három és fél évben, hogy most már választanunk kell, ami egy szerencsés helyzet" - nyilatkozta a kevesebb mint fél év múlva kezdődő riói ötkarikás játékokra készülő Hosszú, aki a Magyar Úszó Szövetség és közte fennálló nézeteltéréssel kapcsolatban most nem nyilatkozott.

Katinka Kecskeméten Forrás: BUS CSABA/Bus Csaba

Hozzátette, olyan sok száma van, amiben el tudna indulni, hogy edző-férjével, Shane Tusuppal választaniuk kell, mi az, amire ráállnak - írja cikkében az Origo.

"Meglátjuk, mi hogyan alakul, melyek azok a versenyszámok, amelyekben tényleg olyan előrelépést érünk el, ami elég lehet a sikerhez. Beszélgetünk erről szinte minden egyes nap" - fogalmazott az úszónő.

Jogerősen elítélték a TV2 csaló jósát: Egy év börtönt kapotthttp://www.life.hu/news/20160213-borda-istvant-jogerosen-eliteltek-a-tv2-josat-csalas-buntetteben-talaltak-bunosnek.htmlEgy év börtönt kapott jogerősen Borda István, azaz Stephanus, az ismert tévés jós. Úgy tudni, a TV2 műsorából ismerte meg Bordát a nő, aki 2011-ben hárommillió forintot utalt át a férfinak. Megismerkedésüket kö­­vetően egy évvel ugyanis Ste­pha­nus közölte, amíg a családi örökségéről nem szedi le a rontást, az asszony nem is reménykedhet abban, hogy sikeres vállalkozásokba foghat. NewsOrigoHolttestet találtak Budapesten, a XIX. kerületbenhttp://www.life.hu/news/20160213-holttestet-talaltak-budapesten-a-xix-keruletben-kigyulladt-egy-mellekepulet.htmlEgy ember életét vesztette abban a tűzben, amely Budapesten, a XIX. kerületi Áchim András utcában keletkezett szombaton a hajnali órákban.News--Holttestet találtak Budapesten, a XIX. kerületbenhttp://www.life.hu/news/20160213-holttestet-talaltak-budapesten-a-xix-keruletben-kigyulladt-egy-mellekepulet.htmlEgy ember életét vesztette abban a tűzben, amely Budapesten, a XIX. kerületi Áchim András utcában keletkezett szombaton a hajnali órákban.News--Eltűnt! 11 éves kislányt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20160213-feher-mirellat-a-11-eves-kislanyt-egyelore-nem-talaljak-a-rendorok.htmlEgy 11 éves lány felkutatásához kéri a lakosság segítségét a Budapesti Rendőr-főkapitányság.NewsThinkstockÚjra visszatér a Dáridó Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/news/20160212-lagzi-lajcsi-nonapkor-ujra-szinpadra-all-a-zenesz-porgos-musorral-var-mindenkit.htmlAz énekes a jelek szerint nem tétlenkedik, és újra színpadra akar állni. Erre minden lehetősége meg is lesz, méghozzá egy különleges műsor keretében. News--Életveszélyben egy 13 éves fóti lány - Szén-monoxid-mérgezést szenvedetthttp://www.life.hu/news/20160212-egy-13-eves-foti-lany-eletveszelyes-allapotban-van-szen-monoxid-mergezest-szenvedett.htmlSzén-monoxid-mérgezés miatt súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 13 éves lányt a fóti Rév utca egyik családi házából pénteken délben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.