Egy 17 éves gentleman! 900 szál virággal lepte meg iskolatársait

Forrás: Facebook/Hayden Godfrey -
virág iskola Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Utah-ban élő 17 éves fiú gondolt egy nagyot, és meg is csinálta Valentin-nap alkalmából: 900 szegfűt ajándékozott az iskolában tanuló leányzóknak. 

Hayden Godfrey egy éven keresztül spórolt, hogy minden egyes női iskolatársának adhasson egy szál virágot február 14-én. Az tanulás mellett gyorsétteremben dolgozott, így sikerült összegyűjteni a projekthez szükséges 450 dollárt, amiből

900 szál szegfűt vásárolt.

Forrás: Facebook/Hayden Godfrey

Godfrey 14 évesen szembesült azzal, hogy sok lány nem kap semmit Valentin-napra, és bár névtelenül, de mindig meglepte nőismerőseit, de a legnagyobb akcióját erre az évre tartogatta.

Az ifjú Casanovának egyébként van barátnője, Lilyan, aki úgy tűnik nem volt féltékeny, inkább örült barátja kedves gesztusának. Annyit mondott, hogy együtt tud érezni azokkal a lányokkal, akik nem nem kapnak ajándékot a Valentin-napon, ő is sokszor átélte már ezt - írja az ABC News.

Forrás: Facebook/Hayden Godfrey

A 900 szál szegfűt a fiú barátai és az iskolavezetés segítségével osztották ki csütörtökön:

So I did a thing today.Today I passed out 900 carnations, one to every girl at SVHS and it was totally worth it. I don...

Közzétette: Hayden Godfrey2016. február 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.