40 kézszúrással végzett barátnőjével és két kisgyerekkel

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság rendőrség késelés családon belüli erőszak kisgyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Michael Sykes egy konyhakéssel ölte meg a nőt és a két kisgyereket. Egy harmadik kislány életveszélyes sérülésekkel kórházban van. Szombaton négy napos hajtóvadászat után elkapták a hatóságok. 

Sykes barátnője, a 26 éves Rebecca Cutler, a másfél éves Ziana és a négy hónapos Maiyah a helyszínen meghalt. A nő harmadik lánya, a kétéves Miracle intenzív osztályon fekszik, állapota az orvosok szerint stabil. A négy hónapos Maiyah Sykes és Cutler közös gyereke volt. Nem sokkal a gyilkosság előtt a férfi egy közeli boltban üdítőt és édességet vásárolt. A bolt eladója szerint idegesnek tűnt, remegett a keze és folyton hátranézett.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A helyi rendőrség egyik vezetője arról számolt be, hogy Sykes és Cutler között korábban nem volt családon belüli erőszak, de a férfi egy nappal korábban elvette a nő telefonját, mert azzal vádolta, hogy egy másik férfit hívogat.

A gyilkosságból senki sem látott vagy hallott semmit, ám a biztonsági kamerák tanúsága szerint a férfi szerda reggel, nem sokkal 9 óra előtt lépett be a nő szobájába, majd négy perccel később távozott. Áldozataira a takarító talált rá. A nő testén több mint negyven késszúrás volt,Sykes a gyerekeket is többször megszúrta.

Tragédia! Megölték a Rolling Stones egyik stábtagjáthttp://www.life.hu/news/20160215-lelottek-a-rolling-stones-egyik-stabtagjat.htmlA Rolling Stones Buenos Aires-ben koncertezett, amikor eldördült a lövés, ami a zenekar egyik biztonsági emberét sebesítette meg. A férfi később meghalt. News--Dráma! Egy teljes zenekar meghalt autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20160214-a-viola-beach-nevu-brit-zenekar-minden-tagja-meghalt-autobalesetben.htmlA BBC tájákoztatása szerint a brit Viola Beach nevű zenekat négy tagja és a menedzserük is életét vesztette a tragédiában.News--Életveszélyben egy 13 éves fóti lány - Szén-monoxid-mérgezést szenvedetthttp://www.life.hu/news/20160212-egy-13-eves-foti-lany-eletveszelyes-allapotban-van-szen-monoxid-mergezest-szenvedett.htmlSzén-monoxid-mérgezés miatt súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 13 éves lányt a fóti Rév utca egyik családi házából pénteken délben. News--A jógázó kecskegida a legcukibb dolog, amit ma láthatsz!http://www.life.hu/news/20160212-a-jogazo-kecske-penny-lane-a-net-uj-sztarja-a-legcukibb-dolog-amit-lathatsz.htmlA svéd származású Rachel Brathen igaz megszállottja a jógának. Annyira szereti ezt a sportot, hogy még a házi kedvencét, a kiskecskéjét is rá tudta venni, hogy vele tartson! News--Helló megújult Instagram, már nagyon vártunk!http://www.life.hu/news/20160212-ez-lesz-az-instagram-ujdonsaga.htmlEgyik kedvenc applikációnk, az Instagram hiába a folyton megújuló Facebook tulajdona, nem sok hír született még arról, hogy bármilyen újdonsággal előrukkolnának, de ennek most vége! News--George Clooney Angela Merkellel fog találkoznihttp://www.life.hu/news/20160212-george-clooney-szinesz-angela-merkel-nemet-kancellarral-talalkozik.htmlA hírek szerint pénteken, azaz ma találkozik a világsztár a német kancellárral Berlinben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.