Vilmos herceg a hős! Megmentette egy hároméves kisfiú életét

Forrás: AFP/Stefan Rousseau -
kisfiú életmentés Vilmos herceg fuldoklás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A herceg éppen a légimentő szolgálatát teljesítette, amikor egy pici fiúhoz riasztották őket.

Vilmos herceg segített megmenteni egy hároméves kisfiú életét. A herceg éppen szolgálatban volt, amikor riasztották őket egy fuldokló gyerekhez.

Forrás: AFP/Stefan Rousseau

A hároméves Luke egy diótól kezdett fuldokolni, az iskolában pedig azonnal szóltak a mentőknek. Vilmos herceg a pilóta volt, mellette még két orvos volt a fedélzeten, akik alaposan megvizsgálták a fiúcskát és még arról is gondoskodtak, hogy jól szórakozzon azalatt az idő alatt, míg a kórházba érnek.

Jakupcsek rádióban folytatja?http://www.life.hu/sztarok/20160215-jakupcsek-gabriella-vesz-at-pordan-petra-helyet-az-oninditoban.htmlSokan könnyedén el tudnák képzelni, hogy a nemrég távozott Pordán Petra helyét Jakupcsek Gabriella vegye át az Önindítóban. TV + Sztárok--Íme, minden idők legviccesebb képe Schwarzeneggerrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-minden-idok-legviccesebb-kepe-arnold-schwarzeneggerrol.htmlElkészült Arnold Schwarzenegger legviccesebb fotója.TV + Sztárok--"Mindenki úgy nyúljon az arcához, ahogy az neki jó legyen" - Tilla elárulta, miért plasztikáztatotthttp://www.life.hu/sztarok/20160214-till-attila-a-tv2-musorvezetoje-elarulta-hogy-miert-plasztikaztatta-magat.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Till Attilát is mikrofonvégre kapta.TV + Sztárok--Hoppá! Varga Izabella háromnegyed óra alatt készült fel a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160214-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-haromnegyed-ora-alatt-lett-kesz.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Varga Izabellát is mikrofonvégre kapta.TV + SztárokOrigo"Mindenki pénzből él" - Erdélyi Mónika így írt történelmethttp://www.life.hu/sztarok/20160214-erdelyi-monika-musorvezeto-tortenelmet-irt-a-monika-show-musoraval.html A Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Erdélyi Mónikát is mikrofonvégre kapta. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilona dubajozott? Íme az igazság!http://www.life.hu/sztarok/20160214-medveczky-ilona-muveszno-dubajozott-kideritettuk-az-igazsagot.htmlAz a hír járja, hogy a 74 éves művésznő, aki egyébként csodálatos formában van, dubajozott. Nos, a Life.hu riportere kiderítette az igazságot.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.