Általános iskolásoknak ad rúdtánc órákat Zoe Hardy

Forrás: Thinkstock -
rúdtánc általános iskolás gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves oktató szerint ez egy nagyon szórakoztató mozgásforma a gyerekeknek is. A kritizálóit pedig egyenesen szűklátókörűeknek nevezte!

Nyolcéves kortól már lehet jelentkezni Zoe Hardy rúdtánc óráira. Az angol nő szerint ebben semmi botrányos nincs, hiszen ez csupán egy kellemes és vicces mozgásforma. Szerinte egyszerűen a fejekben még mindig a sztriptízbárokhoz kötődik a rúdtánc, pedig alapvetően semmilyen szexuális töltete nincs ennek a mozgásnak.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Természetesen óriási felháborodást keltett az egész elképzelése, de Zoe elmondta, hogy ez is csak egy sport, mint a balett vagy az úszás. A gyerekek pedig csak jól járnak, ha ezt választják, hiszen nagyon sok mindent tanulhatnak, mint összpontosítás és akrobatika.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Emma Kenny gyermekpszichológus a Daily Mail magazinnak mondta el véleményét az ötletről, és szerinte még a gondolata is szörnyű annak, hogy egy gyerek a rúdon tekeregjen. Ráadásul a büszke szülőktől eltekintve a gyerekek rúdtánca csak egy bizonyos típusú embereket vonz, ami nagyon nagy aggodalomra ad okot, nem beszélve arról, hogy a gyerekek fejlődésére sincs jó hatással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.