9 éves korában megjósolta a jövőt egy kisfiú - Íme, a kézzel írt levele

Forrás: Thinkstock -
kisfiú iskola jóslás kézírás jövő levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ajándékkal lepte meg édesanyja 29. születésnapja alklamából a New Jersey-i Christopher Janitzot: a kisfiú 20 évvel ezelőtt egy iskolai feladat keretei között lejegyezte, milyen lesz a jövő. Meglepően pontos kép született.

Christopher Jantz egészen pontosan 1996-ban írta az a levelet, amely azóta szinte az egész világot bejárta. Az ABC News által is lehozott irományban az immár 29 éves fiatalember arra tér ki, hogyan képzeli el a jövőt 20 év múlva.

Forrás: Christopher Janitz

Íme:

Húsz év múlva 2016 lesz, és az autók nem a földön fognak gurulni. Az autók a levegőben fognak repülni.
Az iskolák nem téglából fognak épülni, hanem fémből és vicces formájúak lesznek. Robotrendőrök és bolti eladók lesznek és mindenféle ilyen emberek.
Nem lesz normális asztal, számítógépek lesznek, furcsa ceruzákkal.
20 év múlva 29 leszek, a nővérem 32, anyukám pedig 63 éves.
20 év múlva a New York Giants fogja megnyerni a Super Bowlt és Dallas Cowboys az NFL történetében soha többé nem nyer egyet sem.

George Clooney Angela Merkellel fog találkoznihttp://www.life.hu/news/20160212-george-clooney-szinesz-angela-merkel-nemet-kancellarral-talalkozik.htmlA hírek szerint pénteken, azaz ma találkozik a világsztár a német kancellárral Berlinben. News--6 éven át nem járt be dolgozni, és senki sem vette észrehttp://www.life.hu/news/20160216-joaquin-garcia-spanyol-kozalkalmazott-6-evig-nem-ment-be-dolgozni-es-senki-sem-vette-eszre.htmlJoaquin Garcia spanyol közalkalmazottat hosszú munkaviszonya miatt kitüntetésben akarták részesíteni, ekkor derült fény a tényre, hogy a 69 éves férfi immár több éve nem is járt be a munkahelyére. News--Állítják: Diana hercegnét megmérgezték a mentőautóbanhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-hercegnet-az-autobalesete-utan-megmergeztek-a-mentoautoban.htmlA legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. News--Holnap búcsúztatják a 37 évesen elhunyt magyar színésznőt, Topor Ritáthttp://www.life.hu/news/20160211-topor-rita-37-evesen-elhunyt-szineszno-meghalt.htmlKét gyermeket hagyott maga után a Stúdió K Színház művésze. NewsOrigoMár nem tér vissza a tél márciusbanhttp://www.life.hu/news/20160206-az-idojaras-elorejelzes-szerint-nem-ter-vissza-a-tel-marciusban.htmlA hosszútávú előrejelzés szerint februárban marad a szokatlanul enyhe, kora tavaszias idő, és március első napjaiban sem kell számítani mínuszokra. News--Budapest hajnali fényben: a magyar fővárost csodálja a fél világhttp://www.life.hu/news/20160206-budapest-hajnali-fenyben-a-magyar-fovarost-csodalja-a-fel-vilag-mervai-mark-fotosorozataban.htmlHála Mervai Márk nem mindennapi fotóinak Budapestről, most mi is felfedezhettük a magyar főváros eddig még sosem látott arcát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.