Meghalt a reggel balesetet szenvedett mentőápoló

Forrás: -- -
halál mentős baleset tragédia Kunhegyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentőápoló kedd reggel szenvedett balesetet Kunhegyesnél. A sofőrt súlyos sérülésekkel ápolják a debreceni klinikán.

A mentőautót egy szülő nőhöz riasztották, de kedd reggel hat óra körül felborultak a 34-es főúton, Kunhegyesnél. A balesetben az autó vezetője és a mentőápoló is súlyosan megsérült, mentőhelikoptert küldtek a helyszínre. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) a közleményében azt írta, hogy a gépkocsivezető életét hosszas küzdelemmel sem sikerült megmenteni.

Forrás: --
6 éven át nem járt be dolgozni, és senki sem vette észrehttp://www.life.hu/news/20160216-joaquin-garcia-spanyol-kozalkalmazott-6-evig-nem-ment-be-dolgozni-es-senki-sem-vette-eszre.htmlJoaquin Garcia spanyol közalkalmazottat hosszú munkaviszonya miatt kitüntetésben akarták részesíteni, ekkor derült fény a tényre, hogy a 69 éves férfi immár több éve nem is járt be a munkahelyére. News--Vigyázat, figyelnek! Megérkeztek a drónszülők!http://www.life.hu/news/20160215-jonnek-a-dronszulok.htmlTúlféltő szülőkről már hallottunk, de mi is az a drónszülő? Azokra a szülőkre használják ezt a kifejezést, akik már gyerekként belecsöppentek a high-tech világába, később, szülőkként pedig beépítették a tecnhikai újításokat a nevelési stratégiájukba is. NewsThinkstockÁltalános iskolásoknak ad rúdtánc órákat Zoe Hardyhttp://www.life.hu/news/20160215-zoe-hardy-angol-rudtancos-altalanos-iskolasoknak-tart-orakat.htmlA 33 éves oktató szerint ez egy nagyon szórakoztató mozgásforma a gyerekeknek is. A kritizálóit pedig egyenesen szűklátókörűeknek nevezte! News--Vilmos herceg a hős! Megmentette egy hároméves kisfiú életéthttp://www.life.hu/news/20160215-vilmos-herceg-segitett-megmenteni-egy-haromeves-fuldoklo-kisfiut.htmlA herceg éppen a légimentő szolgálatát teljesítette, amikor egy pici fiúhoz riasztották őket. News--Légrádi Márk éjt nappallá téve dolgozik hajójánhttp://www.life.hu/news/20160215-legradi-mark-hajoskapitany-ejt-nappalla-teve-dolgozik-hajojan-hogy-aprilisban-foldkoruli-utra.htmlA magyar hajóskapitány áprilisban világ körüli útra indul egy hatalmas vitorlással. A munkálatok jól haladnak, és Márkot az sem zavarja, hogy ötven fokban kell dolgoznia. News--Dráma! Egy teljes zenekar meghalt autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20160214-a-viola-beach-nevu-brit-zenekar-minden-tagja-meghalt-autobalesetben.htmlA BBC tájákoztatása szerint a brit Viola Beach nevű zenekat négy tagja és a menedzserük is életét vesztette a tragédiában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.