Venczel Vera kezd felépülni a balesetéből - Újra színpadra áll?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
színésznő színház baleset Venczel Vera gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a közönségnek nem is kell sokat várnia, hogy újra színpadon láthassák kedvencüket. 

A művésznő a Hegedűs a háztetőn című darab előadása közben szenvedett súlyos balesetet tavaly decemberben: combnyaktörése lett, és hónapokra rehabilitációra szorult. A hírek szerint azonban már sokkal jobban van, és áprilisban akár újra közönség elé is léphet - írja a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Köszönet a jókívánságokért, a gyógyulás folyamatban!" - írta a színésznő a közösségi oldalán. A lap felkereste a Vígszínházat is, hogy készülnek-e már Venczel Vera érkezésesre. "Nem múlik el úgy nap, hogy ne emlegetnénk Verát, nagyon hiányzik nekünk. Reméljük, hogy hamarosan újult erővel tér majd vissza közénk. Addig is próbáljuk mindenben segíteni a gyógyulását, amihez sok erőt kívánunk!" - mondta Molnár Karesz, a színház sajtófőnöke.

Venczel Vera: "Minden pillanat egy visszahozhatatlan lehetőség"

Szepes Mária díjat kapott a Vörös oroszlán című monodrámáért, amit magam is láttam. (és ajánlom mindenkinek!) Ha felidézem a darabot és benne őt magát - Venczel Verát - újraélem a csendet, ami a végén rám és belém telepedett. Muszáj volt őt felkeresnem, hogy beszélgessünk. Gyerekkorom Vicáját az Egri csillagokból. Van olyan, akiben nem él az emlék? Olvasd el Szily Nóra interjúját.
57 évesen elhunyt a nyolcvanas évek sztárja, Vanityhttp://www.life.hu/news/20160216-vanity-a-nyolcvanas-evek-hires-enekesnoje-57-evesen-elhunyt.htmlAz egész zenei világot sokkolta a hír, hogy a nyolcvanas évek híres énekesnője, Vanity 57 évesen elhunyt. NewsThinkstockVigyázat, figyelnek! Megérkeztek a drónszülők!http://www.life.hu/news/20160215-jonnek-a-dronszulok.htmlTúlféltő szülőkről már hallottunk, de mi is az a drónszülő? Azokra a szülőkre használják ezt a kifejezést, akik már gyerekként belecsöppentek a high-tech világába, később, szülőkként pedig beépítették a tecnhikai újításokat a nevelési stratégiájukba is. NewsThinkstockEgy 17 éves gentleman! 900 szál virággal lepte meg iskolatársaithttp://www.life.hu/news/20160215-aranyos-dolgot-tett-a-17-eves-hayden-godfrey-valentin-nap-alkalmabol.htmlEgy Utah-ban élő 17 éves fiú gondolt egy nagyot, és meg is csinálta Valentin-nap alkalmából: 900 szegfűt ajándékozott az iskolában tanuló leányzóknak. News--Hihetetlen! Fára mászott, így úszta meg a tigristámadásthttp://www.life.hu/news/20160215-fara-maszva-uszta-meg-a-tigristamadast-egy-turista-1.htmlCsodával határos módon élte túl egy holland turista Nepálban a tigristámadást. Az utolsó pillanatban ugyanis sikerült felmásznia egy fára és megmenekült. News--Állítják: Diana hercegnét megmérgezték a mentőautóbanhttp://www.life.hu/news/20160215-diana-hercegnet-az-autobalesete-utan-megmergeztek-a-mentoautoban.htmlA legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. News--Jogerősen elítélték a TV2 csaló jósát: Egy év börtönt kapotthttp://www.life.hu/news/20160213-borda-istvant-jogerosen-eliteltek-a-tv2-josat-csalas-buntetteben-talaltak-bunosnek.htmlEgy év börtönt kapott jogerősen Borda István, azaz Stephanus, az ismert tévés jós. Úgy tudni, a TV2 műsorából ismerte meg Bordát a nő, aki 2011-ben hárommillió forintot utalt át a férfinak. Megismerkedésüket kö­­vetően egy évvel ugyanis Ste­pha­nus közölte, amíg a családi örökségéről nem szedi le a rontást, az asszony nem is reménykedhet abban, hogy sikeres vállalkozásokba foghat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.