Boszorkánynak hitték, utcára dobták a saját gyermeküket

kisfiú boszorkány Nigéria éhezés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hope borzasztó állapotban került egy dán jótékonysági munkás felügyelete alá. A kisfiú meztelenül, és férgesen mászkált Nigéria utcáin. 

A kórosan sovány gyereket nyolc hónapja zavarták el hazulról, mert a szülei szerint megszállták különböző démonok. Valószínűleg azért maradt éltben eddig, mert a járókelők szeméttel etették. Anja Ringgren Lovent találta meg a földön fekvő gyereket, és rögtön a legközelebbi kórházba szállította - írja a Mirror.

Hope a kórházban Forrás: Facebook/DINNødhjælp - deres overlevelse

A nő pár évvel alapított egy alapítványt, ahol a hasonlóan számkivetett gyerekekkel foglalkoznak.

Afrikában az emberek rettentően babonások, így a szülők nem tétováznak, ha gyermekükkel kapcsolatban bármilyen gyanú is felmerül: azonnal utcára dobják őket, vagy meggyilkolják az ártatlanokat.

Botrány! Ferenc pápa nyilvánosan kiabált több hívővel - Videó!http://www.life.hu/news/20160217-ferenc-papa-kiborult-orditozott-tobb-hivovel-is-a-nyilt-utcan-mexikoban-video.htmlA keresztény egyház feje nem vette jónéven, hogy több "rajongója" elkezdte rángatni a kabátját a mexikói útja során. Az esetet sikerült megörökíteni egy tévétársaságnak. News--Újságírónak állt Katalin hercegné: A The Huffington Postnak blogolhttp://www.life.hu/news/20160217-katalin-hercegne-egy-napra-internetes-ujsagiro-lett.htmlHa csak egy napra is, de Katalin hercegné belekóstolhatott abba, hogyan is zajlik a munka a világ egyik legismertebb és legnagyobb internetes oldalánál, mi több, még egy blogbejegyzést is írt. News--Pordán Petra: "Nem hinném, hogy Jakupcsek lenne az utódom" http://www.life.hu/news/20160216-pordan-petranak-fajt-hogy-nem-alltak-melle-nem-jakupcsek-gabriella-ul-a-helyere.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Pordán Petra már nem hallható a Music FM-en, a rajongók legnagyobb bánatára. Már most hiányzik neki a rádiózás, bár vannak dolgok, amik nem estek neki jól előző munkahelyén. News--Öngyilkosságot is fontolgatott Ronda Rouseyhttp://www.life.hu/news/20160217-ongyilkossagot-fontolgatott-ronda-rousey-harcmuvesz-es-modell.htmlHiába néz ki a belevaló harcművész erősnek és elpusztíthatatlannak, már ő is megjárta a poklot. Novemberben teljesen összeomlott, és úgy érzete, nincs értelme az életének. News--Meghalt az amerikai A Nagy Ő sztárja, Lex McAllisterhttp://www.life.hu/news/20160217-lex-mcallister-az-amerikai-the-bachelor-sztarja-feltehetoen-ongyilkos-lett.htmlA rendőrségi nyomozások eddigi állása szerint az amerikai párkereső valóságshow-sztár gyógyszer-túladagolással vetett véget az életének. 31 éves volt. NewsOrigoNem jelentenek veszélyt másokra a tbc-gyanús focisták http://www.life.hu/news/20160216-tobb-vizsgalatot-is-elvegeznek-a-tbc-gyanus-focistak-ugyeben-a-munka-zajlik.htmlA Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt szerint a szakmai munkát nem befolyásolta, hogy két munkatársuknál fertőzést diagnosztizáltak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.