Kiderült, kik a legcsinosabb magyar államtitkárok – Íme, a lista!

Forrás: Life.hu -
lista Magyar Levente csinos államtitkár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc erőskezű, több nyelven beszélő államtitkár közül szavazták meg a Life.hu olvasói a legcsinosabbakat. Íme, az összesített lista az első három helyezettről.

A listánkon szereplő államtitkárok közül Magyar Levente léphetett a dobogó első fokára 33 százalékos szavazati aránnyal, ami azt jelenti, hogy ma Magyarországon ő a legsármosabb államtitkár. A képzeletbeli dobogó második fokára Csepreghy Nándor lépett 21 százalékos szavazati aránnyal. Harmadik helyezettünk Czepek Gábor lett 13 százalékos szavazati aránnyal.

Sármos államtitkárok: Csepreghy Nándor, Czepek Gábor, Magyar Levente Forrás: Life.hu

1. Magyar Levente, gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár

Forrás: MTI, Thinkstock

„Megtisztelő, de annak jobban örülnék, ha a szakmai teljesítmények egy szélesebb körű összemérésében is megállnám a helyemet" – reagált az elért első hellyel kapcsolatban Magyar Levente, aki képzeletbeli dobogónk legfelső fokára léphetett a legcsinosabb magyar államtitkárként. A négy nyelven – angolul, franciául, spanyolul és németül – beszélő, 29 éves politikus a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál 2014 októbere óta tölti be tisztségét – ehhez vagyonnyilatkozata alapján többek közt céges autót, mobiltelefont és iPAd-et is kap. Egy gyermeke van.

2. Csepreghy Nándor parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes

Forrás: MTI, Thinkstock

A második helyet „csibészes" mosolyával és határozott modorával a kolozsvári születésű Csepreghy Nándor szerezte meg. A kétgyermekes, 33 éves parlamenti államtitkár 2015 októbere óta tölti be tisztségét, diplomáját a szegedi bölcsészkaron szerezte, későbbi corvinusos tanulmányait azonban nem fejezte be. Csepreghy Nándor egyébként rajong a prémiumautókért, vagyonnyilatkozata alapján van egy 159-es Alfa Romeója, munkája ellátásához pedig egy Skoda Superb típusú céges autót használ.

3. Czepek Gábor közigazgatási államtitkár

Forrás: MTI, Thinkstock

Kisfiúsan oldalra fésült hajával sokakat meggyőzött a 35 éves Czepek Gábor, aki a dobogó harmadik fokára küzdötte fel magát. A jogászdiplomával rendelkező közigazgatási államtitkár – aki az angol és a német nyelv mellett latinul is beszél – egy gyermek büszke édesapja, egy korábbi interjúban pedig azt is elárulta, hogy hitbéli és konzervatív értékrendbeli gyökereit a győri bencés gimnáziumból hozta magával.

Csepreghy Nándort és Czepek Gábort is kerestük, kíváncsiak lettünk volna, mit gondolnak arról, hogy a legcsinosabb magyar államtitkárok képzeletbeli dobogójára léphettek, de cikkünk megjelenéséig nem reagáltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.