Hoppá! Üvegcserepekké változott egy tó vize

Forrás: Thinkstock -
víz természet üveg Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vízmosás miatt úgy törik a minnesotai tó felszínén képződött vékony jégtakaró, mintha egy üveglap törne ripityára. Annyi biztos, hogy ritka és nem mindennapi látványt nyújt a Lake Superior, köszönjük!

Üveglap képződött a Superior-tó vizének tetején, Minnesotában Duluth mellett.

És hogy miért?

A hirtelen jött hideg miatt a tó múlt héten befagyott, a napokban érkezett vízmosás pedig cserepekké szabdalta szét a jeget. Nem mindennapi látvány, ahogy a vízmozgás a partok felé tolja a jégdarabokat, ráadásul úgy törik a víz felszínén lévő jégtakaró, mintha üveglap lenne.

Tragédia! Meghalt a Maffiózófeleségek főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20160218-rakban-halt-meg-a-maffiozofelesegek-sztarja.htmlA Maffiózófeleségek című reality sztárja, Angela Raiola 55 évesen elhunyt. Raiola 4-es stádiumú rákkal küzdött. News--A túlélőknek ingyen volt az Eagles of Death Metal-koncerthttp://www.life.hu/news/20160217-ingyen-volt-a-koncert-az-eagles-of-death-metal-koncert.htmlHárom hónappal a 89 rajongó halálával végződött párizsi tragédia után az amerikai zenekar visszatért, és folytatják a novemberben félbemaradt turnét. News--Samuel L. Jackson felejthetetlen leckét kapott a rendőröktőlhttp://www.life.hu/news/20160216-samuel-l-jackson-t-inzultaltak-a-rendorok.htmlSamuel L. Jackson-nak nincsenek túl jó emlékei a rendőrökről, ugyanis nemrég elárulta, hogy egyszer fegyvert fogtak rá. NewsOrigoÚjraélesztette csecsemőjét egy szuperanya Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160216-a-hos-anyuka-ujraelesztette-a-gyereket.htmlHihetetlen dolgot tett egy budapesti édesanya: újraélesztette gyermekét a XVIII. kerület egyik forgalmas csomópontján, a Béke téren. News--Magyarország is nyert a Berlinale Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160215-magyar-holland-filmterv-nyerte-az-eurimages-fejlesztesi-dijat.htmlA Blind Willow, Sleeping Woman címmel készülő francia-magyar-holland filmterv nyerte az Eurimages fejlesztési díját a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Gratulálunk! News--Wow! Ledobta ruháit a szexi Do­mi­nika Ci­bul­kováhttp://www.life.hu/news/20160215-szexi-fotok-a-szlovak-teniszezorol.htmlDo­mi­nika Ci­bul­ková eddig sem volt túlságosan szégyenlős, de nemrég egy férfi­ma­ga­zin­nak állt modellt. Nem is akármilyet, a képek láttán úgy tűnik egészen kivetkőzött magából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.