Ezért ne aludj a telefonoddal

Forrás: Thinkstock -
ágy akkumulátor tűz telefon robbanás alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i rendőrség hivatalos közösségi oldalán mutatta meg az állampolgároknak, milyen komoly veszélynek teszik ki magukat, amennyiben úgy döntenek, hogy a telefonjukkal együtt bújnak ágyba.

Ha eddig azt gondoltad, teljesen ártalmatlan dolog alvás közben a párnád alá tenni a telefonodat, gondold át még egyszer.

Forrás: New York Polive Department

A New York Police Department közösségi oldalán többek között a Daily Mail és a Fox 4 televíziós csatorna szúrta ki azokat a képeket, amelyek bemutatják, mi minden történhet a telefonoddal, miközben te éppen az igazak álmát alszod.

Forrás: New York Police Department

A Life.hu nemrég számolt be egy férfiról, akinek ágyában hagyott telefonja okozta halálát – erről bővebben itt olvashatsz.

Gyermeket vár a balesetben elhunyt magyar focista menyasszonyahttp://www.life.hu/news/20160218-zsedely-robert-az-autobalesetben-elhunyt-gyori-focista-menyasszonya-gyermeket-var.htmlKét nappal szerelme elvesztése után tudta meg a fiatal nő, hogy terhes. Zsédely Róbert különösen tragikus balesetben vesztette életét. Megtört kedvese számára reményt ad, hogy közös gyermeküket hordja a szíve alatt. NewsOrigoA Facebook üzenetküldője már nem lesz a régihttp://www.life.hu/news/20160219-a-fcebook-hirdeteseket-kivan-beepiteni-az-uzenetkuldo-szolgaltatasaba.htmlIgen nagy újítást tervez bevezetni a Facebook az üzenetküldő szolgáltatásában. Nem mindenki fog örülni, de állítólag hirdetéseket kapunk majd messengeren! News--Tragédia! Meghalt a Maffiózófeleségek főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20160218-rakban-halt-meg-a-maffiozofelesegek-sztarja.htmlA Maffiózófeleségek című reality sztárja, Angela Raiola 55 évesen elhunyt. Raiola 4-es stádiumú rákkal küzdött. News--Fejbe harapta egy anakonda Shane Warne sportolóthttp://www.life.hu/news/20160218-anakonda-marta-meg-shane-warne-ausztral-krikettjatekost.htmlA legendás krikettjátékost a sztárok számára megrendezett túlélő-showban érte a szörnyű baleset. News--Autóbalesetet szenvedett a szépségkirálynő, küzdenek az életéért http://www.life.hu/news/20160218-korhazban-apoljak-az-autobalesetet-szenvedett-szepsegkiralynot-kuzdenek-az-eleteert.htmlA 24 éves Cara McCollum hétfőn este éppen hazafelé tartott, amikor autójával súlyos baleset érte. Az orvosok jelenleg is mindent megtesznek annak érdekében, hogy túlélje a történteket. NewsOrigoA Médiatanács eljárást indított a Morning Show ellenhttp://www.life.hu/news/20160218-hatosagi-eljaras-indult-a-class-fm-morning-show-ja-miatt.htmlA Médiatanács hatósági eljárást indít a Class FM Morning Show-jának két adása miatt, többek között azért, mert a kifogásolt műsorokban csak úgy repkedtek az obszcén kifejezések és a szexuális témák. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.