Hótaposót elő! Estétől havazhat

Forrás: Thinkstock -
havazás hőmérséklet időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén szeles, borús, csapadékos időjárásra kell készülni. Néhol jelentős mennyiségű eső is lehullhat, estétől néhol havazás is lehet. 

Az intenzívebb csapadék napközben és este egyre inkább az északi vidékekre lesz jellemző. Estétől nemcsak az Északi-középhegységben, hanem az attól északabbra fekvő tájakon is havazás válthatja fel az addigi esőt. Néhány centiméternyi vizes, tapadó hóréteg alakulhat ki.

Forrás: Thinkstock

Az országos, középtávú előrejelzés szerint pénteken a legalacsonyabb hőmérséklet plusz 3–8 Celsius-fok között, a legmagasabb hőmérséklet 5–10 fok között alakul.

Szombaton napközben a változóan felhős ég mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Estefelé viszont északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főként este, az északi területeken már eső is lehet.

A minimum-hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a maximum-hőmérséklet 6–10 fok között valószínű.

Vasárnap havas eső is lehet

Vasárnap eleinte többfelé várható eső, az Északi-középhegység magasabban fekvő részein havas eső, hó is lehet. Délután már csak az ország északkeleti harmadán eshet, a Dunántúlon már kisüt a nap. A leghidegebb órákban 0–5 fok lehet. Nappal általában 9–14 fokig melegszik a levegő, legfeljebb északkeleten lehet egy-két fokkal hűvösebb - olvasható az előrejelzésben.

Szexuális zaklatás miatt előzetesben egy nyíregyházi tanárhttp://www.life.hu/news/20160218-nyomozas-szexualisan-zaklatta-a-diakokat-egy-tanar-a-kollegiumban-elozetes-letartoztatas.htmlElőzetes letartóztatásba helyezett egy kollégiumi tanárt a személyi szabadság megsértése, valamint két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt a bíróság. NewsThinkstockSzexuális zaklatás miatt előzetesben egy nyíregyházi tanárhttp://www.life.hu/news/20160218-nyomozas-szexualisan-zaklatta-a-diakokat-egy-tanar-a-kollegiumban-elozetes-letartoztatas.htmlElőzetes letartóztatásba helyezett egy kollégiumi tanárt a személyi szabadság megsértése, valamint két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt a bíróság. NewsThinkstockÍme, Mark Zuckerberg válasza Kanye Westnek, miután egymilliárd dollárt kért tőlehttp://www.life.hu/news/20160218-mark-zuckerberg-facebook-alapito-valasza-kanye-west-rappernek-miutan-1-milliardot-kert-tole.htmlKanye West néhány nappal ezelőtt Twitteren üzent a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek, hogy támogassa tevékenységét 1 milliárd dollárral. Íme, Zuckerberg ütős válasza a kérésre. NewsAFPElképesztő! Egy kigyulladt mobiltelefon ölt meg egy férfithttp://www.life.hu/news/20160218-kigyulladt-iphone-miatt-halt-meg-egy-ferfi.htmlHallottunk már bizarr történeteket kigyulladt telefonokról, de ezúttal komoly tragédia történt. Egy férfi halt meg, akit alvás közben ért a halál, mivel az ágyban tartott telefonja hirtelen lángra kapott. News--Boszorkánynak hitték, utcára dobták a saját gyermekükethttp://www.life.hu/news/20160217-kidobtak-a-kisfiut-az-utcara-ehezett-es-fergekkel-volt-tele-amikor-ratalaltak-foto.htmlHope borzasztó állapotban került egy dán jótékonysági munkás felügyelete alá. A kisfiú meztelenül, és férgesen mászkált Nigéria utcáin. News--Botrány! Ferenc pápa nyilvánosan kiabált több hívővel - Videó!http://www.life.hu/news/20160217-ferenc-papa-kiborult-orditozott-tobb-hivovel-is-a-nyilt-utcan-mexikoban-video.htmlA keresztény egyház feje nem vette jónéven, hogy több "rajongója" elkezdte rángatni a kabátját a mexikói útja során. Az esetet sikerült megörökíteni egy tévétársaságnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.