Mit árul el rólad a kedvenc borod? Most megtudhatod

borozás alkohol bor borkultúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rozé, cabernet vagy chardonnay – a kedvenc borod többet mondd rólad, mint hinnéd.

Míg otthon május 25-e a bor hivatalos napja, addig az angolszász országokban február 18-án ünneplik a nemzetközi „igyál bort" napot. Ennek örömére került fel a Twitter közösségi oldalra az a rövid kis ismertető, amely a különböző borfajták kedvelőinek egyes személyiségjegyeit mutatja be részletesen. Vigyázat, humoros tartalom következik!

Cabernet

Ez az egyetlen bortípus, amelyet biztosan ki tudsz ejteni, ugyanakkor rámenős vagy és egyenes, kedveled a klasszikus dolgokat, és esetedben jót tesz neked az idő.

Chardonnay

Kezdesz anyukádra hasonlítani. Ha jégkockát is adtál hozzá, akkor már olyan vagy, mint az anyukád.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Robynmac

Rizling

Igen, tudjuk, hogy egy félévet Németországban tanultál. Emellett aranyosnak és kedvesnek találnak az emberek, még akkor is, ha olykor nem értenek veled egyet.

Merlot

Majdnem nyersen eszed a steaket. Egyébként jó veled együtt inni, mert könnyen kijönnek veled az emberek, és nagyszerű partnere vagy a vacsora melletti beszélgetésekben.

Rozé

Még nem múltál el 21. Vagy csak szeretnél annyinak tűnni. Ezen kívül tényleg csinos vagy, és „öröm téged kortyolgatni."

Pinot Grigio

Borzasztó az olasz akcentusod, és imádod használni. Szeretsz utazni, elmerülni az új kultúrákban, és megismerni a világot.

Forrás: Thinkstock

Pinot Noir

Azt hitted, a másik fajtát rendeled. Amúgy friss vagy, elegáns és kecses.

Chianti

Imádod az italokhoz felszolgált ingyen ropit, amit korlátlanul, ingyen ehetsz.

Portói

Néha szörpöt iszol.

Olcsó borok

A címkék alapján döntesz.

Dobozos borok

Azt mondod, nem iszol olyan sokszor, közben azonban igen, és ehhez csapolt borra van szükséged.

(forrás: Daily Mail)

Sörhas és egyéb puhaságok: A plus size pasik szeretkeznek a legtöbbethttp://www.life.hu/intim/20151123-sorhas-es-egyeb-puhasagok-a-plus-size-pasik-kufircolnak-a-legtobbet.htmlAz aputestű férfiak jobban szeretnek "szuperhősöset" játszani a gyerekkel, mint futópadozni a konditeremben, bűntudat nélkül legurítanak pár sört a haverokkal, és életük során több nővel fekszenek le, mint vékonyabb társaik. Legalábbis ezt állítják a Chapman Egyetem kutatói, akik nemrégiben a testtömegindex, a magasság és a szexuális partnerek száma közötti összefüggéseket vizsgálták. IntimNorthfotoVárkonyi Andrea: „Gábor néha nagyon eltúlozza a kijelentéseit"http://www.life.hu/sztarok/20160212-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-parjanak-bochkor-gabornak-szokimondo-velemenyerol-nyilatkozott.htmlA TV2 híradósát telefonon értük el, és arról faggattuk, mit szól párja, Bochkor Gábor kijelentéséhez, miszerint: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". TV + Sztárok--Michael Jackson lánya bevallotta: anonim alkoholisták gyűlésére járhttp://www.life.hu/drlife/20160207-michael-jackson-lanya-alkohol-problemakkal-kuzd-segitseget-kert-a-vilagsztar-gyermeke.htmlA 17 éves Paris Jackson saját maga írta ki ezt a hivatalos Instagram oldalára. Ehhez egy képet is posztolt, de ezt később eltüntette az oldalról. Dr. Life--Alkoholizálás miatt kellett elhagynia az idősek otthonát Som Lajosnakhttp://www.life.hu/drlife/20160130-alkoholizalas-miatt-kellett-elhagynia-az-idosek-otthonat-som-lajosnak.htmlAz átmeneti idősek otthonából az édesanyjához költözött Som Lajos. A zenészt azonban a mamája is kitagadta. Dr. Life--"Kimehetnénk egy sört meginni" – Nem kell minden állásinterjútól tartanihttp://www.life.hu/csalad/20150925-alomallas-nem-kell-minden-allasinterjutol-tartani.htmlKomoly különbségek vannak az állásinterjúk között. Míg az egyikre talpig díszben megérkezve komoly keresztkérdésekre kell válaszolnunk, addig egy másiknál sokkal oldottabb lehet a hangulat, stresszmentes a környezet, és lazábbak a feltett kérdések. A videóból kiderül, milyen tapasztalatokat szereztek az utca emberei a témában! Család--Az energiaitalok miatt halhatott meg a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/news/20160205-andres-moreno-sepulveda-a-vilag-legkoverebb-embere-az-energiaitalok-miatt-halhatott-meg.htmlA halála előtti napokban hat energiaitalt is megivott családja szerint Andres Moreno Sepúlveda. Ez a mennyiség még az átlagos súlyú embereknél is problémákat okozhat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.