Tesztek buktatták le a tinilányokat zaklató pedagógust

Forrás: Thinkstock -
iskola teszt rendőrség tanár szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Pedó bá" - így hívták a diákok a szexuális zaklatás miatt előzetesbe került nyíregyházi tanárt. A 60 éves férfi egy hónapra előzetes letartóztatásba került. 

Állítólag az eset akkor érte el a csúcspontját, amikor egy fiatal lány végezni akart magával a többszöri zaklatások után. A Blikk információi szerint az iskolapszichológusnak a diák mindent bevallott.

Forrás: Thinkstock

"Nem ő az egyetlen diáklány, akivel kikezdett a tanár, már hatan is vannak a listán, ám biztos vagyok benne: ahol hat van, akad több is, csak nem mindenki mer róla beszélni" - mondta a lapnak egy nevét elhallgató informátor. A hírek szerint a férfi egy teszten bukott le. Ebben a diákoknak azt kellett leírniuk, hogy milyennek gondolják a tanáraikat, itt pedig többen is megjegyezték a különböző kétértelmű megjegyzéseket, és simogatásokat.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Hoppá! Üvegcserepekké változott egy tó vizehttp://www.life.hu/news/20160219-amerikaban-egy-to-uvegcserepekke-valtozott.htmlA vízmosás miatt úgy törik a minnesotai tó felszínén képződött vékony jégtakaró, mintha egy üveglap törne ripityára. Annyi biztos, hogy ritka és nem mindennapi látványt nyújt a Lake Superior, köszönjük! NewsThinkstockTragédia! Belehalt egy bébidelfin az emberek szelfimániájábahttp://www.life.hu/news/20160219-addig-simogattak-a-delfint-mig-belehalt.htmlSanta Teresa tengerpartjánál úszkált egy cuki bébidelfin, ám az egyik strandoló kihúzta a vízből. A fürdőzők simogatni kezdték, szelfiket készítettek vele, körbeadogatták, mindaddig amíg a kisdelfin túlforrósodott a napon és meghalt. News--19 országban retusálták ugyanannak a férfinak a képéthttp://www.life.hu/news/20160218-19-orszagban-retusaltak-ugyanannak-a-ferfinak-a-fenykepet.html19 ország grafikus-dizájnerét kérte fel egy brit székhelyű internetes oldal, hogy egy New York-i fotós által készített fényképet saját nemzetük és kultúrájuk szája íze mentén photoshoppoljanak. News--Meglepő módon reagált a jógaoktató, akit lekövéreztekhttp://www.life.hu/news/20160218-csunya-tamadasok-erik-a-fitnesz-edzot.htmlDurva támadások értek egy profi jógaoktatót, miután posztolt egy képet az Instagram-oldalára. Lekövérezték, de ez még semmi, ugyanis a nő nem úgy kezelte a kritikát, ahogy szerinte kellett volna. NewsOrigoA Médiatanács eljárást indított a Morning Show ellenhttp://www.life.hu/news/20160218-hatosagi-eljaras-indult-a-class-fm-morning-show-ja-miatt.htmlA Médiatanács hatósági eljárást indít a Class FM Morning Show-jának két adása miatt, többek között azért, mert a kifogásolt műsorokban csak úgy repkedtek az obszcén kifejezések és a szexuális témák. NewsOrigoSchumacherről beszélt a Forma-1-es pilóta menedzserehttp://www.life.hu/news/20160217-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilotarol-beszelt-menedzsere-sabine-kehm.htmlA német autóversenyzőt továbbra is a Genfi-tónál lévő otthonában ápolja egy teljes orvosi csapat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.