Alan Rickman Igazából szerelem Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit több mint egy hónapja, január 14-én, a Harry Potter és az Igazából szerelem sztárjának halála rázta meg a világot. A Golden Globe- és BAFTA-díjas angol színész ma ünnepelné 70. születésnapját.

Alan Rickman hasnyálmirigyrákban hunyt el Londonban, 69 éves korában. Rickman titkolta a betegségét a nyilvánosság előtt, csak a szűk baráti köre és családja tudott róla.
A színészt 1997-ben Emmy-díjjal és Arany Glóbusszal tüntették a Raszputyin című tévéfilm címszereplőjeként nyújtott alakításáért. Kevesen tudnak róla, de Rickman nem csak színészként volt elismert, hanem a képzésben is prominens szerepet vállalt: 2003-tól a Royal Academy of Dramatic Art alelnöke volt.

Forrás: Alliance

Alan Rickman tragédiája előtt néhány nappal David Bowie halálhíre döbbentette meg a rajongókat, mindkét sztárnak daganatos megbetegedés okozta a halálát. Egy korábbi cikkünkben összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik sajnálatos módon elvesztették a harcot a gyilkos kórral szemben.

Van ötös a lottón - Közel ötszázmilliót visz el a nyerteshttp://www.life.hu/news/20160220-ezekkel-a-szamokkal-lehetett-ma-ma-nyerni-a-lotton.htmlAz ötös lottó televízióban közvetített szombat esti számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki. News--Állatvédők tüntetnek Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160220-allatvedok-tuntetnek-budapesten.htmlTüntetést szerveztek az állatvédő szervezetek szombaton Budapestre. A demonstrálók az állatkínzás ellen szólalnak fel. Követelésük: az állatokat bántalmazók ne kerülhessék el a büntetést. News--Meghalt Harper Lee amerikai író, a Ne bántsátok a feketerigót! szerzőjehttp://www.life.hu/news/20160220-meghalt-harper-lee-amerikai-iro-a-ne-bantsatok-a-feketerigot-szerzoje.htmlNyolcvankilenc éves korában meghalt pénteken Harper Lee, a modern amerikai irodalom egyik legfontosabb műveként számon tartott Ne bántsátok a feketerigót! című Pulitzer-díjas regény szerzője. Halálának hírét kiadója, a HarperCollins és szülővárosa, az alabamai Monroeville vezetése is megerősítette. News--Alföldi Róbert egyetért a kockás inges mozgalommal http://www.life.hu/news/20160219-alfoldi-robert-kockas-inggel-csatlakozott-a-diakokhoz-tobben-csatlakoztak-hozza.htmlA Nemzeti Színház egykori igazgatója is csatlakozott az országos kezdeményezéshez, és egy posztban ki is fejtette a véleményét. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÉvekig virágokat ültetett a férj, hogy felvidítsa vak feleségéthttp://www.life.hu/news/20160219-ket-evig-ultetett-viragot-mr-kuroki-hogy-felviditsa-vak-feleseget.htmlA japán házaspár évekig élt tökéletesen boldog életet, mígnem a feleség elvesztette a látását. A férj ezután csak azon munkálkodott, hogy örömöt csempésszen szerelme mindennapjaiba. News--Csapatot vált az ifjú Schumacherhttp://www.life.hu/news/20160219-michael-schumacher-fia-mick-schumacher-autoversenyzo-az-olasz-prema-istallohoz-szerzodik.htmlMichael Schumacher fia, Mick Schumacher a Forma-4-es autós gyorsasági sorozatban szereplő olasz Prema Powerteamhez igazolt. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.