Szöges faléccel verte a kiskutyáját, letöltendőt kapott

Forrás: Facebook / Granite Hills Animal Care -
állat rendőrség kiskutya erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büntetett előéletű J. Ferenc 2013. augusztus 18-án Budapest külterületén bántalmazta 2 hónapos, kistestű, keverék kutyáját. A férfi jogerősen 1 év 10 hónap letöltendőt kapott. 

A Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság 2016. február 16-án különös szenvedést okozó állatkínzás bűntettébenbűnösnek találta a más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő J. Ferencet, és mint többszörös visszaesőt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, valamint 2 évre eltiltotta a közügyektől - írja az Origo.

Illusztráció Forrás: Facebook / Granite Hills Animal Care

Egy szöges faléccel többször, nagy erővel megütötte,miközben azt kiabálta, hogy "gyere ide, úgyis megdöglesz, ha egyszer előjössz onnan, úgyis agyonverlek!".

A kutya a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, bevérzett a bal kötőhártyája, fogai kitörtek, csontjai eltörtek. A szem- és lábsérülés miatt maradandó károsodást szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.