Ma tényleg csak akarni kell! A tízmilliószoros napon erősebb a gondolat ereje

Forrás: Thinkstock -
negatív vonzás Gondolat pozitív tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tízmilliószoros napok a tibeti buddhizmus mozgóünnepei. Sorsfordító ünnepnap ez, amire neked is érdemes kiemelt figyelmet fordítani!

A pozitív gondolatoknak, és a teremtő erőnek sokkal nagyobb a hatása az évenkénti négy 10 milliószoros napon. Az energiák összeadódnak és most minden cselekedeted nagyobb befolyással bír.

Forrás: Thinkstock

Te vagy az, aki meghatározod az életed és a napod sikerességét. Minden azon múlik, hogy hogyan döntesz. Koncentrálj, és próbálj kiszorítani a fejedből minden negatívumot. Adj teret a nyugalomnak, és a pozitív energiáknak, hogy ki tudd használni ennek a napnak a hihetetlen erejét. A vonzás törvénye igenis nagy szerepet játszik mindenkinek az életében, ám ezen a napon tízmilliószorosára nő a gondolat teremtő ereje.

Forrás: Thinkstock

Évente négy kiemelkedően csodás nap van a tibeti hagyományok szerint. A tibeti "Nagy" Buddha napokat hívják 10 milliószorosnak, ezek mindegyike a legjelentősebb buddhista vallási ünnepnapokhoz kötődik. A tibeti Buddha napok igazi ünnepek, melyek során megemlékeznek Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól. Hitük szerint ezeken a napokon a pozitív és negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára nő - és nagyon egyértelműen, jól követhetően köszönnek vissza a cselekedetek. A jó jót, a rossz rosszat vonz. A spirituális gyakorlatok végzése ezekben az időpontokban erősen javasolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.