Tűz ütött ki a Margit-kórházban, betegeket kellett biztonságba vinni

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
Szent Margit Kórház tűzoltók tűz kórház beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lángok a járóbeteg-ellátó részlegen csaptak fel. Húsz beteget és dolgozót azonnal el kellett távolítani a helyszínről. 

A Szent Margit Kórház második szintjére kedd reggel kellett riasztani a tűzoltókat. A gyors reakciónak hála nem történt komoly baj, és gyorsan sikerült megszüntetni a tüzet. A fekvőbetegeknek elzárást rendeltek el, bár őket nem érintette az eset. A tűzoltók egyelőre keresik, hogy mi okozhatta a tüzet - írja a hvg.hu.

A fővárosi Szent Margit Kórház felújított kardiológiai osztálya Forrás: MTI/Bruzák Noémi
Megemlékezéssel kezdődik majd Céline Dion következő showjahttp://www.life.hu/news/20160223-celine-dion-enekesno-elhunyt-ferjere-rene-angelilre-fog-emlekezni-kovetkezo-las-vegas-i-showjan.htmlFérje, René Angélil halála után először készül színpadra képni Céline Dion Las Vegasban, a show a hírek szerint egy 10 perces visszatekintéssel fog kezdődni. News--Ilyen dögösnek is rég láthattuk Mariah Carey-thttp://www.life.hu/news/20160222-mariah-carey-dogos-miniruhat-vett-fel-egy-las-vegas-i-bulira.htmlA dús idomokkal rendelkező énekesnő mindenét kipakolta egy Las Vegas-i eseményen. News--Csókold meg a barátnőd, de szakállasan - Vicces videó!http://www.life.hu/news/20160222-szakallas-no-szort-ragasztottak-magukra-majd-megcsokoltak-a-parjukat.htmlKét bátor nő bevállalta, hogy szőrzetet ragasztanak az arcukra, és így próbálják elcsábítani a párjukat. A fiúk nem voltak boldogok a látványtól. NewsOrigoSchu­m­a­cher fia ki sem ejti a száján apja nevéthttp://www.life.hu/news/20160222-schu-m-a-cher-fia-megorokolte-apja-mernoket-es-az-elso-szabaly-hogy-nem-beszelnek-az-apjarol.htmlMick Schu­m­a­cher nemrég igazolt át a Forma-4-es autós gyorsasági sorozatban szereplő olasz Prema Powerteamhez, és megörökölte édesapja mérnökét. NewsAFPKatie Hopkins: "Madeleine McCann szülei a felelősek kislányuk eltűnéséért"http://www.life.hu/news/20160222-katie-hopkins-ujsagirono-szerint-az-eltunt-madeleine-mccann-soha-nem-fog-hazaterni.htmlKatie Hopkins újságírónő rengeteg feszültséget szított már különböző témákban. Most a 2007-ben eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében szólalt fel. Szerinte a szüleinek el kellene őt engedniük. NewsOrigoVajnáék magánrepülővel utaznak az Oscarrahttp://www.life.hu/news/20160220-magangeppel-repul-andy-vajna-es-timi-az-oscarra.htmlBár Andy Vajna nemrég kórházba került egy lábán keletkezett seb miatt, úgy tűnik felépült, olyannyira, hogy az Oscar-díjátadón is ott lesz. Természetesen felesége, Timi is elkíséri, és állítólag együtt utaznak egy magánrepülőn Budapestről Los Angelesbe a jövő héten. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.