időjárás-előrejelzés hidegfront időjárás-jelentés viharos szél Dunántúl Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Időkép jelentése szerint a Budapest-Dunaújváros-Kaposvár íven heves viharok alakultak ki kedd este, nem sokkal éjfél után.

Villámokkal és viharos széllel érkezett meg a hidegfront az ország nyugati részére - írja az Időkép. A jelentés szerint kedd éjjel a Dunántúlon és a középső országrészben viharossá fokozódott az északnyugatira forduló szél, amely Fonyódnál és Keszthelynél olykor a 100 kilométer/órás lökéseknél is erősebb volt.

Forrás: Getty Images

A kedden érkezett hidegfront a további napok időjárására is rányomja a bélyeget. A köpönyeg.hu előrejelzése szerint csütörtökön marad a hűvös, 5-6 fok körüli csúcshőmérséklet, pénteken 5 és 10 fok közötti maximumot mérhetünk. Mindkét nap borult, erősen felhős lesz az ég, többfelé számíthatunk esőre.

Elílték a kórházi ápolóra támadó férfit http://www.life.hu/news/20160219-a-korhazi-apolora-tamado-ferfi-felfuggesztett-bortont-kapott.htmlA Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a 22 éves férfit, aki késsel támadt egy kórházi ápolóra. NewsThinkstockMeghalt Keönch Boldizsár énekművészhttp://www.life.hu/news/20160223-meghalt-keonch-boldizsar-enekmuvesz-nyugalmazott-docens-hangkepzo-tanar.htmlÉletének 78. életévében elhunyt Keönch Boldizsár, a Zeneakadémia nyugalmazott docense, a Magyar Rádió Énekkarának hangképző tanára, illetve a Vienna Konservatorium énektanára. NewsOrigoMegalázták Vilmos hercegethttp://www.life.hu/news/20160222-vilmos-herceget-megalazta-volt-kollegaja-a-kiralyi-legieronel-tett-latogatasakor.htmlHa viccről van szó, a brit trón örökösét sem kímélik volt munkatársai a brit Királyi Légierőnél. News--2 éven át ültette az illatos virágot a férfi, hogy felvidítsa vak feleségéthttp://www.life.hu/news/20160223-mr-kuroki-2-eve-at-ultette-az-illatos-viragot-a-kertben-hogy-felviditsa-vak-feleseget.htmlMrs. Kuroki néhány évvel ezelőtt veszítette el látását cukorbetegsége szövődménye miatt. A Japánban élő asszony depressziós lett, férje, Mr. Kuroki azonban nem hagyta, hogy teljesen elveszítse a nőt, akit annak idején megismert. NewsOrigoElhunyt Bányai János irodalomtörténészhttp://www.life.hu/news/20160222-meghalt-banyai-janos-irodalomtortenesz-iro-mukritikus.htmlÉletének 77. évében Újvidéken elhunyt dr. Bányai János akadémikus, kritikus, irodalomtudós, prózaíró, tanár, az Új Symposion és a Híd egykori főszerkesztője. News--Mit árul el rólad a kedvenc borod? Most megtudhatodhttp://www.life.hu/news/20160219-mit-arul-el-rolad-a-kedvenc-borfajtad-most-megtudhatod.htmlRozé, cabernet vagy chardonnay – a kedvenc borod többet mondd rólad, mint hinnéd.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.