Eggyé váltak a Disney-hősök arcai - Lenyűgöző képek!

rajz mese figura Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az isteni tehetséggel megáldott lány nagy rajongója a rajzolásnak, és a meséknek. E két szenvedélye találkozott ezekben az alkotásokban.

A Dada nevű lány mindent, és mindenre imád rajzolni. A Disney-hősök viszont különös helyet foglalnak el a szívében, ezért megalkotta kedvenc karaktereinek képét egy kicsit másként. A különböző mesék kulcsfiguráinak arcát összepárosította, így eggyé váltak. Az alaposan kidolgozott rajzok elképesztőek lettek, de nem kis munkába kerültek. Egy kép legalább 10 óra alatt készült el!

Szépség és a Szörnyeteg

Forrás: Instagram/dada16808

Jázmin és Rajah

Forrás: Instagram/dada16808

Tarzan és Kerchak

Forrás: Instagram/dada16808

Felgyújtotta terhes barátnőjét, mert nem akart apa lennihttp://www.life.hu/news/20160224-eliteltek-a-ferfit-aki-megolte-baratnojet-mert-nem-akart-apa-lenni.htmlBűnös az a 20 éves férfi, aki brutálisan végzett terhes baránőjével, még tavaly januárban. A férfi azzal indokolta tettét a bíróságon, hogy nem akart apa lenni. 14 év börtönt kapott. News--Tudod, hogy miért február 24-e a szökőnap?http://www.life.hu/news/20160224-februar-24-e-a-szokonap.htmlMinden negyedik évben egy nappal hosszabb a február, mint ahogy megszokhattuk, azért hogy a naptárt és a csillagászati vagy évszakok szerinti időt szinkronba hozzák. A szökőnap viszont nem a hónap utolsó napja! News--Százak kísérték el utolsó útjára Umberto Ecóthttp://www.life.hu/news/20160224-eltemettek-umberto-ecot.htmlVégső búcsút vettek a 84 évesen elhunyt Umberto Eco olasz író-filozófustól. A temetésen százak, köztük miniszterek és vezető értelmiségiek jelentek meg. News--A hús-vér Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtétekethttp://www.life.hu/news/20160224-az-elo-barbie-es-ken-muteti-beavatkozas-nelkul-lett-ilyen.htmlRengeteg Ken és Barbie hasonmást láttunk már, ám a mostani páros valamiben különbözik az eddigiektől. Ők ugyanis azt állítják, hogy plasztikai műtétek nélkül néznek ki úgy, ahogy. News--Itt a világvége! Több millió csokit hív vissza a Mars http://www.life.hu/news/20160224-tobb-millio-csokit-hiv-vissza-a-mars.htmlEgy fogyasztó műanyag darabkákat talált az egyik termékben, így több millió Mars, Snickers és Milky Way csokoládét hív vissza a Mars Inc. 55 országból. NewsThinkstockA csatorna, ahol Larissza Szladkova óriási mellei jelentik az időjárásthttp://www.life.hu/news/20160224-larissza-szladkova-orosz-idojos-hatalmas-melleivel-jelenti-az-idojarast.htmlAz orosz tévécsatornánál az időjárás-jelentés a legkevésbé sem az időjárásról szól, sokkal inkább a szőke időjós hatalmas melleiről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.