Egy város lakói álomesküvővel lepték a halálos beteg kamaszt

Forrás: Instagram / Natalie Britvich -
betegség halálos beteg város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Csak akkor vagyok rákos, amikor muszáj, egyébként meg baseballozom" - ez a mondat tökéletesen jellemzi a 18 éves Luke-ot, akinek nemrég egy hatalmas meglepetésben volt része: Szülővárosának lakói megszervezték neki és barátnőjének a tökéletes esküvőt.

Luke Blanock-nál 2013 decemberében fedezték fel az Ewing szarkómát, ami egy ritka csontrák fajta, és meglehetősen kevés az esély a gyógyulásra.

A 18 éves fiú eddig 24 kemoterápiás-, és száznál is több sugárkezelést kapott, de az édesapja, Kurt szerint

fia soha nem akarta feladni.

Továbbra is sportolt, az iskola baseball- és kosárlabdacsapatában is végigjátszotta a szezont,

emellett sohasem hanyagolta szerelmét, Natalie-t.

Luke nem adta fel Forrás: Instagram / Luke Blanock

A múlt pénteken a fiú szülővárosa, a pennsylvaniai Canonsburg hatalmas esküvőt rendezett Luke-nak és a barátnőjének, Natalie Britvichnek.

Az esküvőn közel kétszázan vettek részt, a családon kívül a fiatalok barátai, osztálytársai és a szomszédok vettek részt, mintegy kétszázan.

Nem is lehetnék boldogabb! - írta az esküvőjén készült kép mellé Luke Forrás: Instagram / Natalie Britvich

Az esküvőt és a lakodalmat a helyi közösség finanszírozta: ők szerezték a virágokat, adták oda ingyen a lakodalom helyszínét, és biztosítottak közel 1500 darab sütit a vendégeknek.

A szervezés néhány hát alatt lezajlott, a pittsburghi gyermekkórház pedig az esküvő időpontjához igazította Luke vérátömlesztését - számolt be a Mashable.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.