5 dolog, ami minden korán kelő számára ismerős

Forrás: giphy.com -
reggel ébredés felkelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, legalább annyira, mint attól a gondolattól, hogy reggelente ki kell bújnod a jó meleg ágyból, akkor ez a cikk neked szól! Ha pedig a későn kelők táborát erősíted, akkor egy kicsit többet megtudhatsz a "sötét oldalon" szunyókálókról..

Ébresztő! - kiabál valaki. Te pedig nem tudod eldönteni, hogy vajon ez még rémálmod része?! De aztán jön a felsimerés: nem, ez a még szörnyűbb valóság! De mi van még? Összeszedtünk 5 pontot, amikből biztos, hogy magadra ismersz.

Zzzz..

Hiába próbálkozol egyszerűen ignorálod a hajnali ébresztőd hangját, - nem, nem a délelőttig tartó szundi funkcióra gondolunk, - képtelen vagy kirobbanni az ágyból, letudni a reggeli kávét, majd gyorsított üzemmódban elkészülni. Ráadásul úgy ölelget az a puha takaró...

Forrás: Giphy

Kávé, a mi hősünk!

És ha már a reggeli kávénál tartunk, igen ő a legjobb barát, a társ egy életen keresztül. Egyszer megpróbáltál lemondani róla, még manapság is emlékszel arra a rémes napra, ha pedig nem, akkor csak azért lehet, mert néha az agy inkább törli a rossz emlékeket.

Forrás: Giphy

Az ellenség

A biológiai ritmusod nincs jóban a világgal, meg a gravitációval, mivel az ébredés utáni első órákban olyan alapvető dolgok is nehezen mennek, mint hogy figyelj a mozgáskoordinációdra, és ne ejts ki mindent a kezedből, vagy csapódj neki az ajtónak.

Forrás: giphy.com

Ne zavarj!

Mindenki, de tényleg mindenki tudja, hogy ne szóljon hozzád délelőtt 11-ig!

Forrás: giphy.com

Nem értjük..

Ha összesodor az élet egy korán kelővel, akkor nem is érted, hogyan is csinálja, hogy már azelőtt lezuhanyzott és felöltözött, mielőtt még kinyithattad volna a szemed.

Forrás: giphy.com
Tragédia! Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20160226-ongyilkos-lett-egy-11-eves-hajduszov.htmlA hajdúszováti általános iskolásra állítólag a testvére talált rá a szobájában. A gyermeken már nem lehetett segíteni. NewsThinkstockFacebook oldalán koldul a népszerű magyar énekes, Paizs Miklóshttp://www.life.hu/news/20160225-paizs-miklos-a-rajongoihoz-fordult-segitsegeert-kifogyott-a-penzbol-az-enekes.htmlA zenésznek mindössze 162 forintja maradt a hónap végéig, és bár több projektben vesz részt, a pénz mégsem bizonyul elégnek a megélhetéshez. News--Allergiás reakció miatt halt meg műtét közben a pécsi egyetemistahttp://www.life.hu/news/20160225-egy-24-eves-pecsi-egyetemista-mutet-kozben-allergias-rohamot-kapott-es-meghalt.htmlEltörte a karját, ezért operálni kellett a 24 éves egyetemista fiút, aki műtét közben allergiás rohamot kapott, megfelelő gyógyszer híján azonban nem tudtak segíteni rajta. News--Facebook oldalán koldul a népszerű magyar énekes, Paizs Miklóshttp://www.life.hu/news/20160225-paizs-miklos-a-rajongoihoz-fordult-segitsegeert-kifogyott-a-penzbol-az-enekes.htmlA zenésznek mindössze 162 forintja maradt a hónap végéig, és bár több projektben vesz részt, a pénz mégsem bizonyul elégnek a megélhetéshez. News--Adam Levine megmutatta a szétvarrt hátát - Fotó!http://www.life.hu/news/20160224-adam-levine-elkeszitette-legnagyobb-tetovalast-sziren-disziti-a-sztar-hatat-foto.htmlAz énekesnek lassan egy ép testfelülete sem marad, és minden motívumot kipróbál, amit csak lehet. Most megmutatta, hogyan néz ki a legnagyobb tetoválása. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.