Igazán meglepő dolgot tett az ápoló az idős néniért

Forrás: Thinkstock -
megható ének idős ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épp anyósát látogatta meg egy nő a rehabilitációs központban, ekkor bukott le az idős asszony ápolója. A férfi ugyanis olyat tett, amit eddig kevesen. A történtekről pedig egy videó is készült.

Az Ohio állambeli Marti Adkins Redmond meglátogatta idős anyósát Mary-t, akit egy rehabilitációs központban kezelnek, de

amikor belépett az ajtón óriási meglepetés érte.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az idős hölgy szociális gondozója, Joshua ugyanis szerenádot adott a néninek. Később kiderült, hogy Mary zongorázni és énekelni tanította ápolóját, aki így akarta meghálálni a munkáját régi tanárnőjének. Az éneklésről egy videó is készült.

"A szociális gondozók angyalok, de ő még köztük is különleges." - írta Marti a Facebook-on megosztott videó mellé.

Love In Song

"Hospice workers are angels but this hospice aide is special, he stopped into Chuck's mom, Mary's room and serenaded her. Mary taught voice and piano in her day and this aid Joshua Woodard was one of her students as a kid. Special people Hospice workers are!"Video courtesy of Marti Adkins Redmond#LoveWhatMatters

Közzétette: Love What Matters – 2016. február 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.