Freddie képviseli Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon

győztes A Dal 2016 Freddie A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a szavazás, megvan az eredmény! 

2016-ban Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie képviselheti Magyarországot. A Pioneer című dal hatalmas sikert aratott, ezt nemzetközi közönség előtt mutathatja meg Svédországban.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Freddie: "Nekem Kállay-Saunders dala tetszik"http://www.life.hu/sztarok/20160227-freddienek-tetszik-kallay-saunders-dala.htmlA dal egyik legnagyobb esélyesét a backstage-ben csíptük el és esélyekről, kedvenc dalokról faggattuk. TV + Sztárok--Vásáry André pálinkával erősít A Dal döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160227-vasary-andre-palinkaval-erosit-a-dal-dontojeben.htmlA különleges hangú énekessel A Dal backstage-ében futottunk össze, és bevallotta, épp megkóstolt egy kis házipálinkát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi már Los Angelesben készül az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160227-vajna-timi-mar-los-angelesben-keszul-az-oscar-galara.htmlAndy Vajna felesége már Los Angelesben van, és a jelek szerint nagyon készül az Oscar-díjkiosztóra. Addig is a helyszínen népszerűsíti a Saul fiát. TV + Sztárok--Drámaian megváltozott Paris Jackson külseje http://www.life.hu/sztarok/20160226-michael-jackson-lanya-paris-jackson-kulseje-dramaian-megvaltozott.htmlMichael Jackson lánya már csak árnyéka önmagának. Az egykor bájos sztárcsemete mára felismerhetetlen lett. TV + SztárokOrigoHódi Pamela egy képpel teljesen kiakasztotta a rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160226-hodi-pamela-instagramra-posztolt-fotoja-alatt-elszabadultak-az-indulatok.htmlBerki Krisztián kedvesének Instagram-oldalára posztolt fotója alatt elszabadultak az indulatok. Egymásnak ugrottak a celeb követői! TV + Sztárok--Freddie egyelőre itthon akar sikeres lennihttp://www.life.hu/sztarok/20160226-freddie-fehervari-gabor-alfred-egyelore-itthon-akar-sikeres-lenni.htmlFehérvári Gábor Alfrédnak óriási esélye van arra, hogy ő képviselhesse hazánkat Svédországban, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A szombati megmérettetés kapcsán az énekes elmesélte, mire készül a hazai válogató döntőjében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.