Tóth Andi: "Nagy megmérettetés előtt nem szeretek egyedül maradni"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Berkes Olivér A Dal 2016 A Dal Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi hatalmas energiával készült A Dal döntőjére. A backstage-ben ő volt a legvidámabb énekes.

Tóth Andi hatalmas energiával készült A Dal döntőjére, a színfalak mögött pedig ő volt a legvidámabb elődadó.

Tóth Andi és Berkes Olivér Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Fellépés előtt nem szeretek egyedül maradni. Jövök-megyek, pörgök és mindenkivel beszélgetek. Nekem ez segít" - nevetett az énekesnp, aki ma este duettpartnerével, Berkes Olivérrel lépett színpadra.

Tragédia! A színházban lett öngyilkos a színésznő, Monica Samassahttp://www.life.hu/news/20160227-a-szinhazban-lett-ongyilkos-a-szineszno.htmlAz ötvenéves népszerű olasz színésznő, Monica Samassa. News--Ismét Katalin hercegné féltékenykedésétől hangos a sajtóhttp://www.life.hu/news/20160227-katalin-hercegne-feltekeny-a-sved-madeleine-hercegnore.htmlMíg nem is olyan rég állítólag Vilmos herceg kolléganője miatt rendezett féltékenységi jeleneteket Katalin, most egészen másfajta riválisa akadt, méghozzá egy másik hercegnő személyében. NewsAFPAz őrültekre kíváncsi az MTAhttp://www.life.hu/news/20160226-pszichiatriai-betegekrol-indit-kutatast-az-mta.html"Az őrültek helye a 21. századi magyar társadalomban" névvel indított kutatást egy szociológus. A kutatás a betegeket és a közösségeket vizsgálja különböző perspektívákból. News--Meghalt az orvos, akit Elvis Presley halálával vádoltakhttp://www.life.hu/news/20160226-george-nichopoulos-sztarorvos-elvis-presley-kezeloorvosa-meghalt-88-eves-koraban.htmlGeorge Nichopoulos 1967-től kezelte a Királyt egészen a haláláig, engedélyét nem sokkal később elvették tőle. NewsAFP5 dolog, ami minden korán kelő számára ismerőshttp://www.life.hu/news/20160226-5-dolog-ami-jellemzo-a-korankelokben.htmlKi korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, legalább annyira, mint attól a gondolattól, hogy reggelente ki kell bújnod a jó meleg ágyból, akkor ez a cikk neked szól! Ha pedig a későn kelők táborát erősíted, akkor egy kicsit többet megtudhatsz a "sötét oldalon" szunyókálókról.. News--Tragédia! A színházban lett öngyilkos a színésznő, Monica Samassahttp://www.life.hu/news/20160227-a-szinhazban-lett-ongyilkos-a-szineszno.htmlAz ötvenéves népszerű olasz színésznő, Monica Samassa. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.