A magyar videó, amire már 17 millióan voltak kíváncsiak

mézeskalács videó művész Mézesmanna díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki elámulva nézi a magyar mézeskalács-művész videóját. Hihetetlen precizitással rajzolja az alkotó a gyönyörű mintákat az édességre.

Ámulatba ejtő videót osztott meg a Mézesmanna nevű Facebook-oldal. Nem csoda, hogy alig 3 nap alatt már több mint 17 millióan nézték meg a lenyűgöző képsorokat.

Forrás: Facebook/Mézesmanna

A művész olyan precizitással húzza meg a vonalakat, és olyan könnyedséggel rajzolja a gyönyörűbbnél gyönyörűbb mintákat az édességre, hogy az már tényleg irigylésre méltó. Szerencsés lehet az, akinek ez a mézeskalács készült, bár a mi szívünk fájna, ha bárki is elfogyasztaná ezt a gyönyörűséget!

Egy új videó.Csodás hétvégét!Köszönöm, hogy megosztjátok.New video.Have a wonderful weekend!Thanks for sharing.

Közzétette: Mézesmanna – 2016. február 26.
Freddie képviseli Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160227-freddie-kepviseli-magyarorszagot-a-2016-os-eurovizios-dalfesztivalon.htmlLezárult a szavazás, megvan az eredmény! News--Kállay-Saundersék öltözőjében a legjobb a hangulat A Dalbanhttp://www.life.hu/news/20160227-kallay-saundersek-oltozojeben-a-legjobb-a-hangulat-a-dalban.htmlKállay-Saunders András öltözőjében a legjobb a hangulat A Dal backstage-ében.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Andi: "Nagy megmérettetés előtt nem szeretek egyedül maradni"http://www.life.hu/news/20160227-toth-andi-nagy-megmerettetes-elott-nem-szeret-egyedul-maradni.htmlTóth Andi hatalmas energiával készült A Dal döntőjére. A backstage-ben ő volt a legvidámabb énekes.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTragédia! A színházban lett öngyilkos a színésznő, Monica Samassahttp://www.life.hu/news/20160227-a-szinhazban-lett-ongyilkos-a-szineszno.htmlAz ötvenéves népszerű olasz színésznő, Monica Samassa. News--Ismét Katalin hercegné féltékenykedésétől hangos a sajtóhttp://www.life.hu/news/20160227-katalin-hercegne-feltekeny-a-sved-madeleine-hercegnore.htmlMíg nem is olyan rég állítólag Vilmos herceg kolléganője miatt rendezett féltékenységi jeleneteket Katalin, most egészen másfajta riválisa akadt, méghozzá egy másik hercegnő személyében. NewsAFPAz őrültekre kíváncsi az MTAhttp://www.life.hu/news/20160226-pszichiatriai-betegekrol-indit-kutatast-az-mta.html"Az őrültek helye a 21. századi magyar társadalomban" névvel indított kutatást egy szociológus. A kutatás a betegeket és a közösségeket vizsgálja különböző perspektívákból. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.