Meghalt Hannes Löhr legendás futballista

Forrás: Twitter/1. FC Köln -
halál gólkirály focista Köln legenda Hannes Löhr futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 1. FC Köln legendás gólkirálya, 73 éves korában elhunyt. Nála több Bundesliga-gólt senki sem szerzett kölni színekben.

Löhrt hétfőn holtan találták apartmanjában, 73 évet élt. „Valószínűleg csendesen elaludt" – nyilatkozta róla barátja, Detlev Langemann, akivel a hét végén még jégkorongmérkőzésen voltak együtt – írja az Origo.

Forrás: Twitter/1. FC Köln

Hannes Löhr 1942. július 5-én született, az SV 09 Eitorf és a Sportfreunde Saarbrücken után 1964-ben került Kölnbe, és örökre hű maradt csapatához. Pályafutása során 381 Bundesliga-mérkőzésen 166 gólt szerzett, ezzel a klub abszolút csúcstartója az élvonalbeli gólokat tekintve (a második helyen Dieter Müller áll 159 találattal). Az összes tétmérkőzésen 235 találatig jutott, nála többet csak Hans Schäfer szerzett (304).

Némedi Maritól külön búcsúzik a családja és a barátaihttp://www.life.hu/news/20160229-nemedi-maritol-szinesznotol-kulon-bucsuznak-a-csalad-es-a-baratok.htmlAz elhunyt énekesnő temetésén a család nem osztozik a gyászban a barátokkal, ezért két búcsúztatója lesz Marinak. News--Ismét lehet pályázni az úszóvébé kabalájárahttp://www.life.hu/news/20160217-ismet-lehet-palyazni-az-uszovebe-kabalajara-boldog-nevre-keresztelt-allat-mar-a-multte.htmlMivel a fehér, puliszerű Bol-Dog névre keresztelt állat leszerepelt a 2017-es vizes világbajnokság szervezőbizottsága új pályázatot írt ki a jövő évi budapesti esemény kabalafigurájára. News--Nyomornegyedekbe készül Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20160229-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-mumbaiba-keszul-ahol-a-nyomornegyedekbe-is-ellatogatnak-majd.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint Mumbai legszegényebb részeit is megtekinti a hamarosan esedékes india utazásuk során. News--Ezekből a mosdókból ámulatba ejtő kilátás nyílik http://www.life.hu/news/20160229-nyilvanos-mosdok-amikbol-amultba-ejto-kilatas-nyilik-a-termeszetre.htmlKevésszer fordul elő, hogy egy mosdóba belépve a gyönyörűségtől akad el a szavunk. Ezek a mellékhelyiségek viszont tényleg lenyűgözőek! NewsOrigoGrimaszol, kancsal, nyelvet ölt: Ő Mutka, az ezerarcú kutyahttp://www.life.hu/news/20160229-mutka-az-ezerarcu-kutya.htmlAz biztos, hogy Mutka az egyik legmókásabb mimikával megáldott kutyus, akit valaha láttunk! Sokszor olyan pózokba vágja magát, hogy még egy embernek is nehézkes lenne utánozni. NewsOrigoMeghalt Frank Kelly színészhttp://www.life.hu/news/20160229-frank-kelly-szinesz-a-ted-atya-sztarja-meghalt.html77. életévében elhunyt a népszerű Father Ted (Ted atya) című sorozat sztárja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.