Ormányos kismalac született

Forrás: Facebook -
bizarr Kambodzsa mutáns ormányos furcsa kismalac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodafurcsa az a kis állatka, aki nemrég Kambodzsában jött a világra.

Az ormányos malackának, aki egy sertéstenyészetben született, csodájára járnak a környéken - írja a Daily Mail. Van, aki egyenesen isteni jelnek vélte a bizarr állatka születését, hiszen keleten nagy tiszteletnek örvend Ganesha az elefántfejű istenség.

Forrás: Facebook
Meghalt Szabó György Balázs, az Old Boys együttes tagjahttp://www.life.hu/news/20160301-szabo-gyorgy-balazs-az-old-boys-egyuttes-tagja-meghalt.htmlA legendás együttes énekese 71 éves volt, zenésztársait váratlanul érte a halálhíre. News--Havazott az ország több pontján ishttp://www.life.hu/news/20160301-az-idojaras-jelentes-szerint-az-orszag-tobb-pontjan-is-havazott.htmlA jelentések eddig Pilisben, a Bakonyban és Budapesten számoltak be hóesésről. News--Kínos! Sprintelés közben ficcent ki Chris Jones amerikaifutball-sztár péniszehttp://www.life.hu/news/20160301-chris-jones-az-nfl-amerikai-futballjatekosanak-penisze-kificcent-sprinteles-kozben.htmlChris Jones, a Mississippi játékosa az NFL szintfelmérőjén vágta magát hasra sprintelés közben, miután észrevette kikandikáló férfiasságát. News--Meghalt Hannes Löhr legendás futballistahttp://www.life.hu/news/20160229-meghalt-hannes-lohr-legendas-kolni-futballista.htmlA 1. FC Köln legendás gólkirálya, 73 éves korában elhunyt. Nála több Bundesliga-gólt senki sem szerzett kölni színekben. News--Bud Spencer is gratulált a Saul fia csapatának - Fotó!http://www.life.hu/news/20160229-bud-spencer-egy-fotoval-fejezte-ki-oromet-a-saul-fia-sikerevel-kapcsolatban-oscar.htmlA színész a hivatalos Facebook oldalán írt egy rövid bejegyzést az Oscar-díjat nyert magyar filmmel kapcsolatban. Szinte az egész világ Nemes Jeles László művétől hangos. NewsOrigoEzekből a mosdókból ámulatba ejtő kilátás nyílik http://www.life.hu/news/20160229-nyilvanos-mosdok-amikbol-amultba-ejto-kilatas-nyilik-a-termeszetre.htmlKevésszer fordul elő, hogy egy mosdóba belépve a gyönyörűségtől akad el a szavunk. Ezek a mellékhelyiségek viszont tényleg lenyűgözőek! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.