Fogszabályzós kutyusért rajong az internet

Forrás: Facebook/ Harborfront Hospital for Animals -
kutya golden retriever fogszabályzó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden retriever kutyusnak nem kell félnie attól, hogy nem lesz tökéletes a mosolya! Fogszabályzó gondoskodik hibátlan fogairól!

Az édes Wesley boldog és gondtalan kiskutya volt mindaddig, amíg felnőtt fogai el nem kezdtek kinőni. Sajnos annyira kuszán bújtak ki, hogy az eb egy idő után már a száját sem tudta összecsukni rendesen.

Forrás: Facebook/ Harborfront Hospital for Animals

Nem játszott már a játékaival, és nagyon lefogyott. A gazdája, Molly Moore pedig nagyon aggódott kedvencéért, és tudta, tennie kell valamit, hogy az eb folytathassa a fájdalommentes és önfeledt életét. Szerencsére Molly apukája az állatok fogának specialistája, ő hozakodott elő a tökéletes megoldással, ami nem más, mint egy fogszabályzó!

Forrás: Facebook/Harborfront Hospital for Animals
Elhunyt George Kennedy, a Csupasz pisztoly-filmek állandó szereplőjehttp://www.life.hu/news/20160301-george-kennedy-a-csupasz-pisztoly-filmek-sztarja-vasarnap-elhunyt-91-evesen.htmlAz Oscar-díjas színész vasárnap halt meg, 91 évesen. A szomorú hírt unokája közölte a Facebook-oldalán. News--14 éves diák lövöldözött egy ohiói iskolában http://www.life.hu/news/20160301-ralott-diaktarsaira-egy-14-eves-gyerek-egy-ohioi-iskolaban.htmlNégyen megsebesültek, amikor egy 14 éves gyerek egy ohiói iskolában fegyvert rántott és rálőtt diáktársaira. A lövöldözés után a fiú elmenekült, keresőkutyával bukkantak a nyomára. NewsThinkstockSztárok, akik elhagyták az Oscar-szobrothttp://www.life.hu/news/20160229-sztarok-akik-meg-az-oscarjukra-sem-tudtak-vigyazni.htmlA filmvilágban mindenki erre a díjra vágyik, egyesek viszont olyannyira nem értékelik, hogy elhagyják az Oscar-díjat. Következzenek azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hol is van az a szobrocska. News--Szörnyű baleset érte Paul Van Dyk-ot: Jelenleg is ápolják!http://www.life.hu/news/20160229-lezuhant-a-szinpadrol-paul-van-dyk.htmlPaul Van Dyk a német sztár-DJ egy csak a közönséget akarta megénekeltetni, ezért felmászott a pultra, a buli azonban balesettel végződött. A DJ ugyanis lezuhant, jelenleg is kórházban van. News--Meghalt Hannes Löhr legendás futballistahttp://www.life.hu/news/20160229-meghalt-hannes-lohr-legendas-kolni-futballista.htmlA 1. FC Köln legendás gólkirálya, 73 éves korában elhunyt. Nála több Bundesliga-gólt senki sem szerzett kölni színekben. News--Nyomornegyedekbe készül Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20160229-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-mumbaiba-keszul-ahol-a-nyomornegyedekbe-is-ellatogatnak-majd.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint Mumbai legszegényebb részeit is megtekinti a hamarosan esedékes india utazásuk során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.