Kényszerleszállást hajtott végre egy Lufthansa-gép, egy kislány meghalt

Forrás: Polesz Ábel -
halál Lufthansa kislány kényszerleszállás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett egy 9 éves olasz kislány a Sanghajból Münchenbe tartó gépen, ezért a repülő Szibériában leszállt. 

Oroszországban hajtott végre kényszerleszállást egy Lufthansa-gép, miután egy 9 éves olasz kislány rosszul lett a járaton.

Képünk illusztráció Forrás: Polesz Ábel

Hiába szálltak le a repülővel, a gyermek életét már nem tudták megmenteni. A kínai származású, olasz állampolgárságú lány meghalt a fedélzeten. A TASZSZ orosz hírügynökség jelentette, hogy mire leszállt a gép már nem volt pulzusa. A kislány újraélesztése sem sikerült.

Kínos! Sprintelés közben ficcent ki Chris Jones amerikaifutball-sztár péniszehttp://www.life.hu/news/20160301-chris-jones-az-nfl-amerikai-futballjatekosanak-penisze-kificcent-sprinteles-kozben.htmlChris Jones, a Mississippi játékosa az NFL szintfelmérőjén vágta magát hasra sprintelés közben, miután észrevette kikandikáló férfiasságát. News--Elhunyt George Kennedy, a Csupasz pisztoly-filmek állandó szereplőjehttp://www.life.hu/news/20160301-george-kennedy-a-csupasz-pisztoly-filmek-sztarja-vasarnap-elhunyt-91-evesen.htmlAz Oscar-díjas színész vasárnap halt meg, 91 évesen. A szomorú hírt unokája közölte a Facebook-oldalán. News--14 éves diák lövöldözött egy ohiói iskolában http://www.life.hu/news/20160301-ralott-diaktarsaira-egy-14-eves-gyerek-egy-ohioi-iskolaban.htmlNégyen megsebesültek, amikor egy 14 éves gyerek egy ohiói iskolában fegyvert rántott és rálőtt diáktársaira. A lövöldözés után a fiú elmenekült, keresőkutyával bukkantak a nyomára. NewsThinkstockSztárok, akik elhagyták az Oscar-szobrothttp://www.life.hu/news/20160229-sztarok-akik-meg-az-oscarjukra-sem-tudtak-vigyazni.htmlA filmvilágban mindenki erre a díjra vágyik, egyesek viszont olyannyira nem értékelik, hogy elhagyják az Oscar-díjat. Következzenek azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hol is van az a szobrocska. News--Szörnyű baleset érte Paul Van Dyk-ot: Jelenleg is ápolják!http://www.life.hu/news/20160229-lezuhant-a-szinpadrol-paul-van-dyk.htmlPaul Van Dyk a német sztár-DJ egy csak a közönséget akarta megénekeltetni, ezért felmászott a pultra, a buli azonban balesettel végződött. A DJ ugyanis lezuhant, jelenleg is kórházban van. News--Nyomornegyedekbe készül Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20160229-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-mumbaiba-keszul-ahol-a-nyomornegyedekbe-is-ellatogatnak-majd.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint Mumbai legszegényebb részeit is megtekinti a hamarosan esedékes india utazásuk során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.