14 éves diák lövöldözött egy ohiói iskolában

Forrás: Thinkstock -
Ohio iskola lövöldözés bűncselekmény iskolai erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyen megsebesültek, amikor egy 14 éves gyerek egy ohiói iskolában fegyvert rántott és rálőtt diáktársaira. A lövöldözés után a fiú elmenekült, keresőkutyával bukkantak a nyomára.

Szemtanúk szerint a diákok éppen az iskola étkezőjében ettek, amikor több durranást hallottak, de sokan nem jöttek rá rögtön, hogy lövések dördültek. A fiú két diáktársára nyitott tüzet, de két másik diákot is megsebesítet. Egyikük állapota sem életveszélyes. A rendőrség a lövöldözés okát is feltárta már, azt azonban nem kívánják nyilvánosságra hozni.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

A fiút kétrendbeli emberölési kísérlettel, kétrendbeli testi sértéssel, garázdasággal és terrorizmussal való fenyegetéssel vádolják.

Ismét Katalin hercegné féltékenykedésétől hangos a sajtóhttp://www.life.hu/news/20160227-katalin-hercegne-feltekeny-a-sved-madeleine-hercegnore.htmlMíg nem is olyan rég állítólag Vilmos herceg kolléganője miatt rendezett féltékenységi jeleneteket Katalin, most egészen másfajta riválisa akadt, méghozzá egy másik hercegnő személyében. NewsAFP57 évesen elhunyt a nyolcvanas évek sztárja, Vanityhttp://www.life.hu/news/20160216-vanity-a-nyolcvanas-evek-hires-enekesnoje-57-evesen-elhunyt.htmlAz egész zenei világot sokkolta a hír, hogy a nyolcvanas évek híres énekesnője, Vanity 57 évesen elhunyt. NewsThinkstockMeghalt Ladislav Helge, filmrendező és forgatókönyvíróhttp://www.life.hu/news/20160201-meghalt-ladislav-helge-cseh-filmrendezo-es-forgatokonyviro.htmlSúlyos és hosszú betegség után vasárnap Prágában 88 évesen elhunyt Ladislav Helge cseh filmrendező és forgatókönyvíró, a cseh film újhullámának egyik oszlopos tagja - közölte Jaromír Kallista cseh filmproducer újságírókkal. NewsThinkstockSztárok, akik elhagyták az Oscar-szobrothttp://www.life.hu/news/20160229-sztarok-akik-meg-az-oscarjukra-sem-tudtak-vigyazni.htmlA filmvilágban mindenki erre a díjra vágyik, egyesek viszont olyannyira nem értékelik, hogy elhagyják az Oscar-díjat. Következzenek azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hol is van az a szobrocska. News--Meghalt Frank Kelly színészhttp://www.life.hu/news/20160229-frank-kelly-szinesz-a-ted-atya-sztarja-meghalt.html77. életévében elhunyt a népszerű Father Ted (Ted atya) című sorozat sztárja. News--A Médiatanács döntött: A Morning Show ellen nem indul eljáráshttp://www.life.hu/news/20160228-a-nemzeti-media-es-hirkozlesi-hatosag-dontott-a-morning-show-ugyeben.htmlDöntést hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Balázsék fellélegezhetnek. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.