Meghalt Szabó György Balázs, az Old Boys együttes tagja

halál Old Boys gyász Szabó György Balázs zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás együttes énekese 71 éves volt, zenésztársait váratlanul érte a halálhíre.

Szabó Balázs múlt csütörtökön kórházba került, ahol intenzív osztályon ápolták, és mélyaltatásban küzdöttek az életéért. Sajnos az énekes szervezete hétfő délután feladta a harcot. Búcsúztatójáról később dönt a családja és az Old Boys – írja a Blikk.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Kzenon
Kínos! Sprintelés közben ficcent ki Chris Jones amerikaifutball-sztár péniszehttp://www.life.hu/news/20160301-chris-jones-az-nfl-amerikai-futballjatekosanak-penisze-kificcent-sprinteles-kozben.htmlChris Jones, a Mississippi játékosa az NFL szintfelmérőjén vágta magát hasra sprintelés közben, miután észrevette kikandikáló férfiasságát. News--Elhunyt George Kennedy, a Csupasz pisztoly-filmek állandó szereplőjehttp://www.life.hu/news/20160301-george-kennedy-a-csupasz-pisztoly-filmek-sztarja-vasarnap-elhunyt-91-evesen.htmlAz Oscar-díjas színész vasárnap halt meg, 91 évesen. A szomorú hírt unokája közölte a Facebook-oldalán. News--14 éves diák lövöldözött egy ohiói iskolában http://www.life.hu/news/20160301-ralott-diaktarsaira-egy-14-eves-gyerek-egy-ohioi-iskolaban.htmlNégyen megsebesültek, amikor egy 14 éves gyerek egy ohiói iskolában fegyvert rántott és rálőtt diáktársaira. A lövöldözés után a fiú elmenekült, keresőkutyával bukkantak a nyomára. NewsThinkstockElképesztő! Hullát találtak egy Airbnb-n bérelt házbanhttp://www.life.hu/news/20160229-boml-holttestet-talaltak-parizstol-nem-messze.htmlA fiatalok egy buli miatt bérelték ki Airbnb-n a Párizs környéki házat, de mikor felmérték a terepet, egy női holttestre bukkantak. NewsA héten szükség lesz esernyőre? Most megtudhatod! http://www.life.hu/news/20160229-esos-hettel-kezdodik-a-tavasz-ilyen-idore-szamithatsz-a-heten-idojaras.htmlA tél utolsó napján néhol akár 17 Celsiusig is melegszik a levegő, de késő délutántól országszerte csapadékosra fordul az idő. News--3 lecke, amit mindenki megtanult a húszas éveibenhttp://www.life.hu/news/20160229-3-lecke-amit-megtanulunk-a-huszas-eveinkben.htmlÉletünk legjobb éveinek tartják, huszonévesnek lenni azonban mégsem annyira egyszerű. Sokkal inkább kimerítő, és valahogy semmi sem úgy alakul, ahogyan azt előre elterveztük. Íme, 3 lecke, amelyet egy életre megtanultunk a húszas éveinkben. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.