25 évet kapott a kaposvári trafikoslány gyilkosa

Forrás: MTI/Varga György -
fegyház büntetés börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberölés és fegyveres rablás miatt 25 év fegyházra ítélték azt a 20 éves elkövetőt, aki tavaly áprilisban halálra késelt egy eladót az egyik kaposvári trafikban. Az ítélet jogerős.

Huszonöt év fegyházra súlyosbította a kaposvári dohánybolti eladó gyilkosára korábban kiszabott huszonkét év büntetést a Pécsi Ítélőtábla szerdán.

A kaposvári trafik Forrás: MTI/Varga György

A sántosi fiatalember április 22-én nem sokkal zárás előtt ment be Kaposváron a Fő utcai trafikba. Arcát egy sállal takarta, és

egy konyhakéssel kényszerítette a 20 éves lányt a pénz és a bejárati ajtó kulcsának átadására.

Már megkapta a bevételt, azaz a 23 400 forintot és a kulcsot is, amikor eszébe jutott, hogy távozása után túl gyorsan értesítheti az eladó a rendőröket, ezért a késsel összesen tizennégyszer megszúrta a lányt, aki a helyszínen meghalt.

Gyertyagyújtással emlékeztek az áldozatra Forrás: MTI/Varga György

A férfi a rendőrségen azt vallotta, hogy eltervezte a rablást. El akart költözni a szüleitől, ahhoz kellett neki a pénz. A férfi büntetlen előéletű, ráadásul korábban a környezetében senki nem tapasztalta, hogy erőszakos lett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.