Börtönbe kerülhet a Facebook egyik vezetője

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide, Please check additional restrictions!, Bitte Einschränkungen der Handelsrechte beachten!/Jochen Eckel -
Facebook rendőrség börtön közösségi oldal kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diego Dzodant Brazíliában tartoztatták le, miután nem volt hajlandó együttműködni a hatóságokkal. A hírek szerint a cég egyik vezetője kábítószer-kereskedelmi ügybe keveredett.

A közösségi oldal egyik alelnöke nem akart bemenni a bíróságra, ezért Brazília Sergipe államának illetékesei elrendelték a letartóztatását. A Facebook közleményében az olvasható, hogy az eddig intézkedések elhamarkodottak, és igen szélsőségesek. A cég vezetője, Mark Zuckerberg egyelőre nem nyilatkozott az ügyben - írja a The Guardian.

Illusztráció Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide, Please check additional restrictions!, Bitte Einschränkungen der Handelsrechte beachten!/Jochen Eckel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.