Tragédia! Belehalt az influenzába egy két és fél éves kisfiú

Forrás: Thinkstock -
mentő kisfiú ügyelet tragédia influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermek Gyöngyösön lett rosszul, és bár a család gyorsan kihívta az ügyeletet, a helyszínre már senki nem ment ki. Egyelőre nem tudni, hogy ki hibázott. 

A Vs.hu tulajdonába került olvasói levél szerint a szülők hívták az ügyeletet az influenzás gyerekhez szombaton, de senki sem ment ki hozzájuk, mondván, hogy túl sok az influenzás a településen, így nem mennek ki a házhoz. Ugyanakkor az ügyelet szerint ők nem is kaptak hívást aznap ettől a családtól. A gyöngyösiek szerint a mentő sem volt gyorsabb, és bár az OMSZ közleménye szerint öt perc alatt kiértek a házhoz, a kisfiú mégis életét vesztette.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Elhunyt Vajda József, a Liszt Ferenc-díjas fagottművészhttp://www.life.hu/news/20160302-vajda-jozsef-liszt-ferenc-dijas-fagottmuvesz-68-evesen-meghalt.htmlA zenész - aki 1970-től 25 évig volt a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának első fagottosa - február 29-én, 68 évesen halt meg. News--Fogszabályzós kutyusért rajong az internethttp://www.life.hu/news/20160301-fogszabalyzos-kutyaert-rajong-az-inetrnet.htmlA Golden retriever kutyusnak nem kell félnie attól, hogy nem lesz tökéletes a mosolya! Fogszabályzó gondoskodik hibátlan fogairól! NewsOrigoMark Zuckerberg a könyvekre esküszikhttp://www.life.hu/news/20160301-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-a-konyvekre-eskuszik.htmlA Facebook alapítójának könyvklubja nagyon népszerűvé vált. Sokan vannak, akik az internet helyett már a könyveket választják a kezdeményezés hatására. News--Követnéd Facebookon, mikor alszanak a barátaid? Most már ez is lehetségeshttp://www.life.hu/news/20160229-facebookon-kovetheto-hogy-mikor-alszanak-a-barataid-egy-dan-fejleszto-ujdonsaganak-hala.htmlHatalmas felháborodást keltett egy dán fejlesztő újdonsága a Facebooknál. News--Részegen az élet egy burleszk, azaz harc a tárgyakkal http://www.life.hu/news/20160229-helyzetek-amik-reszegen-nehezseget-okoznak.htmlBódult állapotban minden elennünk fordul. Még a hétköznapinak számító tevékenységek, mint a telefontöltés is óriási megpróbáltatás lehet ilyenkor! NewsOrigoA Médiatanács döntött: A Morning Show ellen nem indul eljáráshttp://www.life.hu/news/20160228-a-nemzeti-media-es-hirkozlesi-hatosag-dontott-a-morning-show-ugyeben.htmlDöntést hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Balázsék fellélegezhetnek. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.