Ez a 19 éves lány a világ leggazdagabb tinédzsere

Forrás: Instagram/alexandraandresen -
tinédzser pénz gazdagság Norvégia lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexandra Andresen 2016-ban nyerte el a megtisztelő címet, miután felbecsülték a családja vagyonát. A testvérével osztozik majd a közel 343 milliárd forintnak megfelelő örökségen. 

A norvég tinédzser szabadidejében versenyszerűen lovagol, és utazgat a nagyvilágban. Nemrég érettségizett, emellett több versenyen is részt vett számos európai országban, ahonnan érmek tömkelegével távozott. Korábban azt nyilatkozta, hogy bár rengeteg pénze van, ez sosem érdekelte, és inkább a sportnak szenteli az életét, mint a felesleges pénzköltésnek - írja a Mirror.

Forrás: Instagram/alexandraandresen
Tragédia! Belehalt az influenzába egy két és fél éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20160302-meghalt-egy-ket-es-fel-eves-kisfiu-gyongyoson-influenzaban-nem-tudni-ki-hibazott.htmlA gyermek Gyöngyösön lett rosszul, és bár a család gyorsan kihívta az ügyeletet, a helyszínre már senki nem ment ki. Egyelőre nem tudni, hogy ki hibázott. NewsOrigoCukorbeteg gyerekrobotot fejlesztenek Angliábanhttp://www.life.hu/news/20160301-cukorbeteg-robotot-fejlesztenek-angliaban.htmlBrit szakemberek olyan roboton dolgoznak, ami a gyermekkori cukorbetegség tüneteit produkálja. A fejlesztés célja, hogy a fiatalok felismerjék a betegség tüneteit és azt, hogy miként lehet segíteni a diabéteszeseknek. NewsOrigoSalma Hayek tudni akarja, hogy ki ölte meg a kutyájáthttp://www.life.hu/news/20160301-lelottek-salma-hayek-kutyajat.htmlSalma Hayekről köztudott, hogy imádja az állatokat, ahogy imádta Mozart nevű németjuhász keverékét is, akit azonban másfél hete holtan talált meg a színésznő a saját birtokán. News--Elhunyt George Kennedy, a Csupasz pisztoly-filmek állandó szereplőjehttp://www.life.hu/news/20160301-george-kennedy-a-csupasz-pisztoly-filmek-sztarja-vasarnap-elhunyt-91-evesen.htmlAz Oscar-díjas színész vasárnap halt meg, 91 évesen. A szomorú hírt unokája közölte a Facebook-oldalán. News--Sztárok, akik elhagyták az Oscar-szobrothttp://www.life.hu/news/20160229-sztarok-akik-meg-az-oscarjukra-sem-tudtak-vigyazni.htmlA filmvilágban mindenki erre a díjra vágyik, egyesek viszont olyannyira nem értékelik, hogy elhagyják az Oscar-díjat. Következzenek azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hol is van az a szobrocska. News--3 lecke, amit mindenki megtanult a húszas éveibenhttp://www.life.hu/news/20160229-3-lecke-amit-megtanulunk-a-huszas-eveinkben.htmlÉletünk legjobb éveinek tartják, huszonévesnek lenni azonban mégsem annyira egyszerű. Sokkal inkább kimerítő, és valahogy semmi sem úgy alakul, ahogyan azt előre elterveztük. Íme, 3 lecke, amelyet egy életre megtanultunk a húszas éveinkben. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.