Eltűnt egy 11 éves budapesti kislány

Forrás: Police.hu -
kislány Budapest eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség körözést adott kit Fehér Mirella eltűnése miatt. A 11 éves kislány szerda reggel VIII. kerületi otthonából indult el az iskolába, azóta nem adott életjelet magáról.

A fővárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy eltűnt 11 éves kislány megtalálásához. Fehér Mirella szerdán reggel 7 óra körül egy VIII. kerületi lakásból iskolába indult, de utána eltűnt – írja a Police.hu.

Mirella 160 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna göndör haja van, amit kontyban hord. Eltűnése reggelén a combrésznél tépett világos árnyalatú farmernadrágot, barna csizmát, szőrmés kapucnis világosbarna kabátot viselt, melyen fekete öv volt.

Fehér Mirella szerda reggel óta nem adott életjelet magáról Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságán, illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható 20/533-8424-es hívószámon, vagy a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.