Gerard Butler behúzott egyet az őt interjúztató újságírónak

Forrás: AFP/Christopher Polk -
pofon Gerard Butler interjú színész verekedés újságíró vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skót színésszel az író-újságíró, és egyben jó barátja, Ross King incselkedett egy sort, amelyre meglepő módon reagált Gerard Butler.

Behúzott egy jó barátjának, Ross King szerzőnek Gerard Butler. Ross a színész legújabb mozifilmje, a London Has Fallen kapcsány beszélgetett Butlerrel, amikor rákérdezett: ha verekedésre kerülne sor, vajon melyikük nyerne?

Forrás: AFP/Christopher Polk
Meghalt Keönch Boldizsár énekművészhttp://www.life.hu/news/20160223-meghalt-keonch-boldizsar-enekmuvesz-nyugalmazott-docens-hangkepzo-tanar.htmlÉletének 78. életévében elhunyt Keönch Boldizsár, a Zeneakadémia nyugalmazott docense, a Magyar Rádió Énekkarának hangképző tanára, illetve a Vienna Konservatorium énektanára. NewsOrigoElítélték a bosnyák szépségkirálynőt: börtönbe kerül Slobodanka Tosicrahttp://www.life.hu/news/20160303-slobodanka-tosic-bosnyak-szepsegkiralyno-es-modell-gyilkossagi-kiserlet-vadja-miatt-bortonbe-kerult.htmlGyilkossági kísérlet miatt két és fél év letöltendőre ítélte a bíróság az egykori Miss Boszniát és Playboy modellt. NewsOrigoKövetnéd Facebookon, mikor alszanak a barátaid? Most már ez is lehetségeshttp://www.life.hu/news/20160229-facebookon-kovetheto-hogy-mikor-alszanak-a-barataid-egy-dan-fejleszto-ujdonsaganak-hala.htmlHatalmas felháborodást keltett egy dán fejlesztő újdonsága a Facebooknál. News--"Keserédes volt" - Így emlékszik Heath Ledger édesapja fia Oscar-díjának átvételérehttp://www.life.hu/news/20160226-heath-ledger-edesapja-kim-igy-emlekszik-vissza-fia-posztumusz-oscar-dijanak-atvetelere.htmlA nyolc évvel ezelőtt elhunyt színész édesapja, Kim szerint a díj Ledger lányához, az immár 10 éves Matildához tartozik. NewsOrigoMeghalt az orvos, akit Elvis Presley halálával vádoltakhttp://www.life.hu/news/20160226-george-nichopoulos-sztarorvos-elvis-presley-kezeloorvosa-meghalt-88-eves-koraban.htmlGeorge Nichopoulos 1967-től kezelte a Királyt egészen a haláláig, engedélyét nem sokkal később elvették tőle. NewsAFP2 éven át ültette az illatos virágot a férfi, hogy felvidítsa vak feleségéthttp://www.life.hu/news/20160223-mr-kuroki-2-eve-at-ultette-az-illatos-viragot-a-kertben-hogy-felviditsa-vak-feleseget.htmlMrs. Kuroki néhány évvel ezelőtt veszítette el látását cukorbetegsége szövődménye miatt. A Japánban élő asszony depressziós lett, férje, Mr. Kuroki azonban nem hagyta, hogy teljesen elveszítse a nőt, akit annak idején megismert. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.