Oscar-gála énekesnő szexuális zaklatás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjátadó egyik legerősebb momentuma volt, amikor az énekesnő színpadra lépett, és elénekelte a Til It Happens To You című dalát, mely a szexuális erőszakról szóló. Most elmesélte, hogy mit érzett a színpadon. 

A fellépés végén 50 szexuális erőszakot átélt lány és fiú lépett a sztár mellé, aki alig bírta visszafogni a könnyeit. Gaga most egy nyilatkozatban elmondta, hogy számára hatalmas próbatétel volt, amikor találkoznia kellett az áldozatokkal - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

"Az első próbán teljesen összeomlottam. Sírtam, görcseim és fájdalmaim voltak. Előtte való éjszaka nem bírtam elaludni, és folyton rájuk gondoltam. Féltem találkozni olyan emberekkel, akik szintén átéltek hasonló borzalmakat.

Másnap ott álltam előttük zsíros hajjal és kinyúlt ruhákban. Szégyelltem magam, de hamar rájöttem, hogy ők mellettem lesznek végig.

Varázslatos barátságokat kötöttem" - mesélte az énekesnő.

Lady Gaga családja csak az Oscar-gálán tudta meg az énekesnő titkát

Az előadás lenyűgözte a nézőket, akik állva tapsoltak, ám történt valami más is. Az énekesnő rokonai ekkor jöttek rá, hogy Gaga is azok között van, akiket szexuális inzultáltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.