Újabb áldozata van a meggondolatlan szelfizésnek

Washington halál szelfi pisztoly telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai pár úgy gondolta, hogy nem lesz problémájuk a pisztollyal való fotózkodásból. Az egyikük belehalt a nem mindennapi ötletbe. 

A 43 éves washingtoni áldozat barátnője azt nyilatkozta a hatóságoknak, hogy a baleset előtt jó pár képet sikerült készíteniük magukról. A férfi kiürítette a tárat, de nem vette észre, hogy egy golyó a csőben maradt, és véletlenül fejbe lőtte magát - írja az Independent.

Forrás: Thinkstock

Több hasonló eset is történt Amerikában az elmúlt hónapokban, ezért a rendőrség egy közleményt szeretne kiadni a további balesetek elkerülése érdekében. Tavaly a világon szelfizés közben 27-en haltak meg, legtöbbjük Indiában.

Vigyázat! A szelfi halált okozhat

A 2014 óta világszerte feljegyzett 49 szelfikészítés közben történt halálesetből 19 Indiában következett be, azóta pedig ez a szám csak nőtt. Mumbaiban például pénzbüntetés jár, ha valaki szelfizik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.