Szívdöglesztő rendőr váltotta valóra Tayden Nguyen álmát

Forrás: Facebook/Westminster Police Department, CA -
Tayden Nguyen dögös rendőrtiszt rendőr Mike Gradilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerek óriási rajongója a rendőröknek, ezért a szülei megkérték a helyi parancsnokságot, hogy szervezzenek egy találkozót. Közös képüket egyszerűen imádta az internet!

Az imádnivaló hároméves Tayden Nguyen mindenáron találkozni szeretett volna egy rendőrrel, ezért a szülei megmozgattak minden követ, hogy a kisfiú álma valóra válhasson. A westminsteri kapitányságról örömmel küldték ki Mike Gradilla tisztet, de arra senki nem számított, hogy ekkora sikere lesz a találkozásnak.

Forrás: Facebook/Westminster Police Department, CA

A 26 éves rendőr hatalmas örömöt okozott a kisfiúnak, közös fotójuktól pedig olvadozni kezdetek a női szívek. A kapitányság posztját már több ezren osztották meg, és rengeteg hölgy könyörög hasonló találkozásért. Annyira híres lett a duó, hogy nők ezrei érdeklődnek telefonon a rendőrtiszt családi állapotáról is, és mindenki fellélegezhet, ugyanis Mike Gradilla tiszt egyedülálló.

Forrás: Facebook/Westminster Police Department, CA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.