Öngyilkos akart lenni, végül a rendőrök lőtték le

gyilkosság öngyilkosság Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kansasi nő ittasan hívta fel a rendőrséget azzal, hogy a fegyverével megöli magát, még tavaly március 26-án. A helyszínre kiérkező rendőrök meztelenül találtak rá az alvó nőre, akit felkeltettek, majd megkérdezték hol a fegyvere. Erre a nő elővette a pisztolyt, mire a rendőrök lelőtték.

Az 53 éves asszony lánya nemrég beperelte a rendőrséget, mert ki akarja deríteni, hogy mi történt akkor éjjel, mivel

szerinte anyja csak azt tette, amit a rendőrök kértek tőle.

Egyelőre annyi biztos, hogy a házhoz három rendőr ment ki, Robert Huff, Justin Mohney és Jeff Breneman. A nő barátját kivitték az épületből, majd felkeltették a meztelenül alvó Deanne Choate-t.

Deanne Choate Forrás: Facebook / Deanne Choate

A hivatalos jelentés szerint a rendőrök odaadtak a meztelen nőnek egy pólót, majd megkérdezték, hogy hol van a fegyvere, mire Deanne azt felelte, hogy "Ó, hát itt van!"

Majd elővette az ágy fejtámlája és a matrac közé rejtett pisztolyt, a rendőrök pedig lelőtték.

Ugyanakkor a jelentésben az is szerepel, hogy állt, hogy a rendőrök átkutatták a házat, de a kereset szerint ha ez igaz lenne, a pisztolyt is megtalálták volna. A nő fia azt állítja, hogy semmi sem indokolta, hogy lelőjjék az anyját. Ráadásul a lövések leadása után nem is próbálták megmenteni a nő életét,

csak kihúzták a testét a folyosóra.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrség egy korábbi tájékoztatása szerint Choate nem akarta letenni a pisztolyát, hiába szólították fel rá, de több részlet nem derült ki, ráadásul a hang-és képfelvevő eszköze hirtelen kikapcsolódott - számolt be a NYDailyNews.

Végre beköszöntött a tavasz!http://www.life.hu/news/20160304-delutanra-kisuthet-a-nap.htmlPénteken napsütéses időre számíthatunk, bár a migrénnel küszködők lehet, hogy ennek nem örülnek majd annyira. Délutánra felszakadozhat a felhőzet, a hőmérséklet pedig 6 és 13 fok között alakul. News--Lefejezett egy négyéves kislányt a bedrogozott bébiszitterhttp://www.life.hu/news/20160303-az-orosz-no-levagta-a-negyeves-kislany-fejet-miutan-drogozott.htmlEgyre több virág gyűlik össze a moszkvai Oktyjabrszkoje polje metrómegállónál, ahol szerdán őrizetbe vettek egy nőt, aki közel egy órán keresztül lóbálta az általa megölt kislány fejét. NewsThinkstockBalesetet szenvedett Erőss Pál, az MTV egykori szakértőjehttp://www.life.hu/news/20160302-balesetet-szenvedett-az-mtv-egykori-sztarja.htmlSürgősen vérre van szüksége Erőss Pálnak, az MTV-n futott Jogi esetek című műsor volt szakértőjének. A vércsoport- azonosság nem számít! News--Túl duci volt a süni, fogyókúráznia kelletthttp://www.life.hu/news/20160303-le-kellett-fogynia-a-dagi-sundisznonak.htmlSúlyproblémákkal küzdött Jabba, a dagi süni, ezért egy állatmenhelyre került, ahol csakis folyékony kutyaeledelt kaphatott. NewsOrigoMagyari Béla űrhajós fia lezuhant egy kisgéppelhttp://www.life.hu/news/20160301-magyari-bela-urhajos-fia-lezuhant-egy-kisgeppel.htmlVasárnap délelőtt lezuhant egy kisrepülő Tatabánya térségében, a balesetben egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült, róla úgy tudni, hogy Magyari Béla űrhajós fia. News--Lebukott a tanárnő, aki egy tinivel szexelthttp://www.life.hu/news/20160301-a-michigani-tanarno-14-eves-diakjaval-szexelt.htmlSokat hallhattunk már a tanár-diák viszonyokról, most újabb esettel bűvült a lista. Kivéve, hogy a mostani sokkal furcsább, és egy rejtélyes fegyver is szerepel a sztoriban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.