Elhunyt a Grammy-díjra jelölt énekesnő, Joey Feek

betegség halál Joey Feek énekesnő rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az énekesnő hónapokig küzdött a gyógyíthatatlan betegséggel, a rák végül legyőzte őt. A szomorú hírt férje, Rory Feek közölte a közösségi oldalán. 

"A feleségem álmai valóra váltak. Már a mennyországból néz le ránk. A rák eltűnt, a fájdalom megszűnt, és a könnyei is felszáradtak" - írta a férfi a saját blogján. Joey tavaly tudta meg, hogy a kemoterápia nem bizonyult sikeresnek. A sztár néhány hét múlva bejelentette, hogy nem akar többet kórházban lenni, és maradék idejét a kislányával szeretné tölteni. Péntek délután, szerettei körében hunyta le a szemét.

Joey Feek és férje, Rory Lee Feek Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt
Sürgős orvosi segítségre szorult Stephanie Davishttp://www.life.hu/drlife/20160305-stephanie-davis-szineszno-asztmas-rohamot-kapott-miutan-megtudta-hogy-baratja-megcsalta.htmlA 22 éves színésznő magánéleti válsága kihatott az egészségi állapotára is. Asztmás rohamot kapott miután megtudta, barátja megcsalta őt. Dr. Life--Így kapcsolódik össze a klimax és a cukorbetegséghttp://www.life.hu/drlife/20160304-klimax-cukorbetegseg-okok-tunetek-igy-kapcsolodnak-ossze.htmlA legtöbb nő életének egyik célkitűzése, hogy gyerekei lehessenek. A mai körülmények között a családalapítás időszaka azonban sokszor erősen kitolódik, így nem ritka, ha 35 éves kor felett kerül sor az örömteli eseményre. Bizonyos tényezők azonban nehezíthetik a teherbe esés lehetőségét. Dr. Life--Balesetet szenvedett Peller Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20160304-peller-karoly-az-operettszinhaz-muvesze-balesetet-szenvedett-a-szinhazban.htmlAz Operettszínház sztárja rosszul lépett a színpadon: hanyatt esett és beverte a fejét. Dr. Life--Sztárok, akik őszintén vállalják krónikus betegségükethttp://www.life.hu/drlife/20160303-halle-berry-tom-hanks-missy-elliott-is-kronikus-betegsegben-szenvednek.htmlGazdagok, sikeresek, betegek. Ez a közös azokban a sztárokban, akik betegségüket nem rejtegetik, hanem felvállalják – másoknak példát mutatva. Krónikus migrén, a diabétesz két arca, autoimmun betegségek és társaik. Dr. LifeAFPHiggyek az orvosomnak, vagy sem? – Betegségek, amelyeket sokszor nem ismernek fel elsőrehttp://www.life.hu/drlife/20160302-ibs-szklerozis-multiplex-es-tarsai-betegsegek-amelyeket-sokszor-felrediagnosztizalnak.htmlTöbbször akad példa arra, amikor az orvost már kész diagnózis elé állítják: egy korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy milyen az, amikor a páciens már teljesen elhiszi vagy belevész az öndiagnózisok útvesztőjébe. A diagnózis – azaz kórisme, amely tömör összefoglalása az orvos részéről annak, amit a betegéről a vizsgálatok alapján leszűrt – sok esetben csak valamely tünetre vagy betegségre utal, ezért több betegség rejtve maradhat, és a beteget félrekezelhetik, akár éveken át. Dr. Life--Jó célért modellkedik az amputált lábú Stacy Parishttp://www.life.hu/drlife/20160302-stacy-paris-amputalt-labu-modell-azert-modellkedik-hogy-tobb-testi-fogyatekos-modell-szerepeljen.htmlA 30 éves fiatal nő a Models of Diversity kampánya miatt vállalta a fotózást: a szervezet és Stacy is azért küzdenek, hogy több fogyatékkal élő modell szerepeljen a médiában. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.