Eső, szél, mínuszok? - Jövő héten is marad a borongós idő

Forrás: Thinkstock -
eső csapadék időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő héten sem fogjuk túl sokszor látni a napot, szerdától pedig viharos széllökésekre is lehet majd számítani.

A jövő héten is folytatódik a borús, többször csapadékos idő, a hét második felében erős, viharos szélre is készülni kell. A leghidegebb órákban fagypont körüli hőmérséklet is lehet, és helyenként nappal is csak 6 fokig melegszik a levegő.

Forrás: Getty Images

Hétfőn hajnalban, kora reggel a csapadékmentes, szélvédett középső országrészben foltokban köd képződik. Több helyen kell viszont záporokra készülni, hajnalban és kora reggel az Alpokalja magasabban fekvő területein vegyes halmazállapotú csapadék is előfordulhat. Napközben a Duna-Tisza közén lehet számítani egy-egy zivatarra.

A leghidegebb órákban 1-8 fok lehet, napközben 6-14 fokig melegszik a levegő.

Kedden elszórtan, elsősorban a Dunától keletre várható eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 0 és 5, a legmagasabb nappali 9-13 fok között alakul.

Szerdán keleten lehet helyenként eső, zápor. A minimum-hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a maximum-hőmérséklet 8-13 fok között valószínű.

A Dunától keletre csütörtökön is több helyen valószínű eső, zápor, elsősorban nyugaton lehetnek napos időszakok. A leghidegebb órákban 0-5 fok lehet. Napközben 9-14 fokig melegszik a levegő.

A hosszú hétvége első felében is jellemzően erősen felhős lesz az ég.

Forrás: Thinkstock

Pénteken, szombaton és vasárnap is lehet elszórtan kisebb eső, zápor. A minimum-hőmérséklet pénteken 1-6, szombaton és vasárnap 0 és plusz 5 fok között valószínű. A nappali maximumok pénteken 9-12, szombaton 7-12, vasárnap 8-12 fok között alakulnak.

Gyászol a zenevilág! Elhunyt Nikolaus Harnoncourthttp://www.life.hu/news/20160306-elhunyt-nikolaus-harnoncourt-a-vilaghiru-osztrak-karmester-86-eves-volt-gyaszol-a-zenevilag.htmlMagyarországon valószínűleg kevesen ismerik, de ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy ő volt a 20-21. század egyik legnagyobb hatású dirigense. NewsOrigoÚgy megverte a párját, hogy a mellimplantátum is kiszakadt http://www.life.hu/news/20160306-bantalmazta-korabbi-parja-ugy-megverte-hogy-az-implantatum-is-kiszakadt-rendorseg.htmlTakács Hajnalt korábbi párja úgy megverte, hogy a mellében lévő implantátum is megsérült. Most azért küzd, hogy annyi év után vádat emeljenek végre a férfi ellen. News--Halálos vonatgázolás történt Soroksárnál: Nem járnak a szerelvények!http://www.life.hu/news/20160306-halalos-vonatbaleset-tortent-elgazolt-a-szerelveny-egy-ferfit-soroksarnal.htmlHalálra gázolt a Kunszentmiklós-Tasstól Kőbánya-Kispestig közlekedő személyvonat egy férfit Soroksárnál vasárnap délelőtt.NewsMTI/Máthé ZoltánMeghalt egy nő, mert karbantartáskor egy hónapra a liftben felejtettékhttp://www.life.hu/news/20160306-meghalt-egy-no-mert-karbantartaskor-egy-honapra-a-liftben-felejtettek.htmlNői holttestet találták a szerelők egy hónap után abban a liftben, amelynek áramellátását biztonsági okokból január végén lekapcsolták az északnyugat-kínai Hszianban. News--Botrány! Madonna megsértette a keresztényekethttp://www.life.hu/news/20160305-madonna-ujra-kiverte-a-biztositekot-felhaborodtak-a-keresztenyek-a-sztar-viselkedesen.htmlÚjabb egyházi személy szólalt fel az énekesnő ellen. Sokak szerint a sztár nem tartja tiszteletben a vallást, és a keresztény szimbólumokat. News--Médiahatósági eljárás indult a TV2 és a Class FM ellenhttp://www.life.hu/news/20160305-a-tv2-es-a-class-fm-is-eljaras-alatt-nem-volt-megfelelo-a-korhatar-besorolas.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa eljárást indított a TV2 és a Class FM ellen. A hírek szerint egy-egy műsornál túl enyhe volt a korhatár-besorolás. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.