Elhunyt az e-mail megalkotója, Ray Tomlinson

Forrás: -- -
halál email Ray Tomlinson feltaláló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az e-mail "feltalálója" hetvennégy éves korában hunyt el. 1971-ben állt nyilvánosság elé az egyik hálozatról a másikra küldhető üzenet ötletével. Neki köszönhejtük többek között a @(kukac) szimbólumot is. 

A hírek szerint a számítógépes programozó szombaton hunyt el szívrohamban. A világon először ő küldött e-mailt. Tomlinson 2012-ben bekerült az internetes dicsőségcsarnokba (Internet Hall of Fame). Felfedezése megváltoztatta az emberi kommunikáció, és az üzleti élet világát - írja a The Guardian.

Forrás: --

Erzsébet királynő valójában kedvelte Diana hercegnét?http://www.life.hu/news/20160307-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnet.htmlA bennfentesek szerint Anglia uralkodónője a hírekkel ellentétben szívén viselte Diana hercegné sorsát, örült, hogy ilyen nagyszerű unokákkal ajándékozta meg, és hogy segített közelebb hozni az embereket a brit királyi családhoz. News--Botrány! Madonna megsértette a keresztényekethttp://www.life.hu/news/20160305-madonna-ujra-kiverte-a-biztositekot-felhaborodtak-a-keresztenyek-a-sztar-viselkedesen.htmlÚjabb egyházi személy szólalt fel az énekesnő ellen. Sokak szerint a sztár nem tartja tiszteletben a vallást, és a keresztény szimbólumokat. News--Elhunyt az amerikai bestsellerszerző, Pat Conroyhttp://www.life.hu/news/20160305-elhunyt-a-hires-amerikai-bestsellerszerzo-pat-conroy.htmlAz egyik legsikeresebb amerikai író a múlt hónapban jelentette be, hogy hasnyálmirigyrákban szenved. Sajnos feladta a küzdelmet. NewsOrigoMegmentette osztálytársa életét a pécsi lányhttp://www.life.hu/news/20160305-megmentette-osztalytarsa-eletet-egy-pecsi-lany.htmlÓriási lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot egy pécsi iskola diáklánya, aki megmentette haldokló osztálytársa életét. News--Vírusként terjed a mobiltartót ábrázoló iskola fotóhttp://www.life.hu/news/20160304-mobiltartot-raktak-egy-osztalyteremben-a-szulok-vegyes-erzelmekkel-fogadtak-foto.htmlA közösségi oldalon már több ezren megosztották azt a bejegyzést, melyet egy osztályteremben készítettek. A képen jól látszik, hogy óra előtt mindenki köteles leadnia a telefonját. NewsOrigo"A földön fetrengtünk" - Kiderültek Harry herceg bulizós titkaihttp://www.life.hu/news/20160304-harry-herceg-bulizos-titkarol-alan-carr-brit-komikus-talalt-ki.htmlA brit királyi család fekete bárányaként emlegetett herceg őrült éjszakájáról Alan Carr brit komikus tálalt ki egy nemrég adott interjújában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.