Tragédia! Meghalt a bostoni terrortámadás fiatal túlélője

Forrás: Facebook/Victoria McGrath -
halál terrortámadás túlélő baleset Boston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria McGrath és barátnője egy autóbalesetben vesztették életüket Dubajban. Mindketten idén diplomáztak volna. 

A 23 éves lány a 2013-as Boston Marathon futóversenyen elkövetett merénylet egyik ikonikus túlélője volt.

Victoria alig másfél méterre állt a robbanástól, így több repesz is a lábába fúródott. Életét egy tűzoltó mentette meg, erről fotó is készült: a felvétel azóta bejárta a világsajtót. A bostoni Northeastern University összes diákját, munkatársát és oktatóját szinte sokkolta a hír – írja a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Victoria McGrath

Mi történt három évvel ezelőtt?

A 2013. április 15-i bostoni maratoni futóversenyen végrehajtott kettős robbantást a vád szerint az oroszországi Dagesztánból bevándorolt, csecsen nemzetiségű testvérpár, a 26 éves Tamerlan és az akkor 19 éves Dzsohar Carnajev követte el. A pokolgépes terrortámadás következében hárman meghaltak – köztük egy 8 éves kisfiú is –, és 264-en megsebesültek.
Végre elvonulnak az esőfelhők: Szerdán egyre több helyen bújik elő a naphttp://www.life.hu/news/20160308-egy-idore-elbucsuzhatunk-az-esotol.htmlSzépen lassan elbúcsúzhatunk az esős időtől, bár kedden még erősen felhős lesz az ég, és sok helyen csapadékra is lehet számítani, de a hét további részében érkezik a napsütéses idő. NewsThinkstockKörözik Leonardo DiCaprio féltestvéréthttp://www.life.hu/news/20160307-korozik-leonardo-dicaprio-mostohatestveret.htmlÚgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio féltestvére, Adam Farrar a fekete bárány a családban. Míg testvére Oscar-díjat kapott, addig Adamet egy bűncselekmény miatt körözik. News--Szívszorító: Néhány nappal az esküvője után halt meg egy nőhttp://www.life.hu/news/20160307-rak-vegzett-a-boldog-feleseggel-tiz-nappal-az-eskuvoje-utan-lehunyt-meghato-tortenet.htmlMo Akhtarnál tavaly júliusban diagnosztizáltak tüdőrákot. Szerelmével úgy döntöttek, hogy a nő halála előtt összekötik az életüket. NewsThinkstockMegdöbbentő részleteket közöltek Andreas Lubitz naplójábólhttp://www.life.hu/news/20160307-andreas-lubitz-masodpilota-naploja-elokerult-es-dobbenetes-reszletek-serultek-ki-belole.htmlAndreas Lubitz volt az a másodpilóta, aki a francia Alpok szikláinak vezette a Germanwings Barcelonából Düsseldorfba tartó járatát. Naplójából most döbbenetes információk derültek ki a 27 éves férfi állapotáról. NewsAFPBotrány! Madonna megsértette a keresztényekethttp://www.life.hu/news/20160305-madonna-ujra-kiverte-a-biztositekot-felhaborodtak-a-keresztenyek-a-sztar-viselkedesen.htmlÚjabb egyházi személy szólalt fel az énekesnő ellen. Sokak szerint a sztár nem tartja tiszteletben a vallást, és a keresztény szimbólumokat. News--Kiderült: ezért halt meg Bobbi Kristina Brownhttp://www.life.hu/news/20160305-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-ezert-halt-meg-nyilvanos-a-boncolasi-jegyzokonyv.htmlNyilvánossá vált a néhai Whitney Houston 22 évesen elhunyt lányának boncolási jegyzőkönyve. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.