Autista pincért vett fel egy étterem: Nem tetszett a vendégeknek!

Forrás: AFP/Franck Perry -
étterem betegség autista pincér Nagy Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Manchester melletti Worsleyban működő angol vendéglőben körülbelül három hete dolgozik egy Andy nevű alkalmazott. Bár a férfi mindent megtett a jó kiszolgálás érdekében, a vendégek így is panaszt tettek rá. 

Sokan örömmel fogadták az új pincér érkezését, mások viszont külön kérték, hogy ne ő szolgálja ki őket. A tulaj nem hagyta annyiban a dolgot, és az étterem Facebook-oldalán egy pár soros írást tett közzé, melyben kiállt az alkalmazottja mellett - írja a Telegraph.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Franck Perry

"Igen, Andy Foster egy autista pincér. 45 évesen egyedül tartja el az Alzheimer-kóros édesanyját. Ha valakinek ez nem szimpatikus, nem kell nálunk asztalt foglalnia"

- írta a hely vezetője, aki ezzel szerette volna megmutatni, hogy náluk minden alkalmazott maximális tiszteletet kap. A férfit nem először érte hátrányos megkülönböztetés a betegsége miatt, de elmondása szerint így még nem álltak ki érte.

Hét meleg focista is lehet az angol labdarugó-bajnokságbanhttp://www.life.hu/news/20160308-amal-fashanu-elarulta-het-meleg-focistat-is-ismer-akik-a-premier-leagueben-szerepelnek.htmlA korábbi focista, John Fashanu lánya azt állítja, ő hét meleg futballistáról is tud, akik jelenleg a Premier League-ben szerepelnek. News--A szülőszobán tudta meg, hogy gyermeke édesapja egy másik nőt vett elhttp://www.life.hu/news/20160307-heather-mcgillion-a-szuloszoban-a-facebookrol-tudta-meg-hogy-baratja-egy-masik-not-vett-el.htmlHeather McGillion a Facebookról értesült arról, hogy míg ő éppen azon volt, hogy életet adjon gyermekének, barátja, Adonis Rodriguez az esküvőjéről posztolt képeket - egy másik lányt ölelgetve. News--Erzsébet királynő valójában kedvelte Diana hercegnét?http://www.life.hu/news/20160307-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnet.htmlA bennfentesek szerint Anglia uralkodónője a hírekkel ellentétben szívén viselte Diana hercegné sorsát, örült, hogy ilyen nagyszerű unokákkal ajándékozta meg, és hogy segített közelebb hozni az embereket a brit királyi családhoz. News--A házi feladat káros az iskolásokra?http://www.life.hu/news/20160307-egy-kutatas-szerint-nem-lesznek-okosabbak-az-iskolasok-a-hazi-feladattol.htmlA leckeírástól állítólag nem lesznek okosabbak a diákok, csak megutálják a tanulást és egy csomó más képességük nem fejlődik ki - legalábbis ez derül ki egy friss kutatásból. News--Gyászol a zenevilág! Elhunyt Nikolaus Harnoncourthttp://www.life.hu/news/20160306-elhunyt-nikolaus-harnoncourt-a-vilaghiru-osztrak-karmester-86-eves-volt-gyaszol-a-zenevilag.htmlMagyarországon valószínűleg kevesen ismerik, de ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy ő volt a 20-21. század egyik legnagyobb hatású dirigense. NewsOrigoCseh László két arannyal kezdett Berlinbenhttp://www.life.hu/news/20160305-cseh-laszlo-berlini-uszoverseny.htmlKét számban győzött a magyar világbajnok a berlini nemzetközi úszóverseny pénteki nyitónapján. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.