Hó borítja a Kékestetőt: Hol késik a tavasz?

Forrás: Matracentrum -
fotó tavasz időjárás Kékestető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hétre már 15 fok feletti hőmérsékletet jósolnak a szakemberek, Magyarország legmagasabb pontján még javában téli hangulat urakodik. 

Ha még utoljára ki szeretnéd élvezni a havat, irány a Kékestető, hiszen valószínűleg már csak itt találhatsz. Mi legszívesebben elbúcsúzhatnánk a rossz időt, és inkább sétálgatnánk a napsütésben.

Forrás: Matracentrum

És mire számíthatunk a héten?

Szépen lassan elbúcsúzhatunk az esős időtől, bár kedden még erősen felhős lesz az ég, és sok helyen csapadékra is lehet számítani, de a hét további részében érkezik a napsütéses idő. Kattins ide a részletekért!
Nem is gondolnád, korábban miről szólt a nőnap http://www.life.hu/news/20160308-a-nonap-eredetileg-nem-a-kedveskedesrol-szolt-hanem-az-egyenjogusagrol.html1917 óta minden évben március 8-án ünnepeljük a nőket, ám ez korábban egyáltalán nem a virágcsokrokról és a csokiról szólt, sokkal inkább a munkásmozgalomról és az egyenjogúságról! NewsOrigoElárulták, hol temették el Némedi Marithttp://www.life.hu/news/20160308-nemedi-mari-szinesznot-a-baja-kornyeki-vaskuton-temettek-el.htmlA színésznő 64 éves korában, hosszan tartó betegség után hunyt el. Eddig nem lehetett tudni, hol helyezték örök nyugalomra, de most a család elárulta, hova temették el őt. NewsOrigoUber sofőr akarta megerőszakolni a Farrah Abrahamot, a népszerű valóságshow-sztárthttp://www.life.hu/news/20160307-farrah-abraham-majdnem-eroszak-aldozatava-valt-uber-sofor-tamadt-ra.htmlFarrah Abraham azt állítja, hogy néhány hónappal ezelőtt kis híján szexuális erőszak áldozatává vált New Yorkban. A férfi a hírek szerint egy Uber sofőr volt. News--Kate Moss autójában kokaint találtak? http://www.life.hu/news/20160307-kate-moss-ujra-drogugyletbe-keveredett-kokaint-talaltak-a-modell-autojaban.htmlA világhírű modell még 2005-ben került címlapokra a korábbi drogügyleteivel. Bár eddig azt állította, hogy felhagyott a kábítószerezéssel, a hírek szerint ez nem így van. News--Lagzi Lajcsi luxusvillájában is kutakodtak a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20160307-lagzi-lajcsi-erdi-luxusvillajaban-kutakodtak-a-rendorok.htmlA mulatós a Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül még érdekelt egy érdi villában is, amit szintén megszálltak a rendőrök. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoBrit tudósok felfedték Banksy kilététhttp://www.life.hu/news/20160305-brit-tudosok-rajottek-hogy-kicsoda-banksy.htmlA brit graffitiművész Banksy személyazonosságára eddig még nem derült fény, de egy londoni egyetem kutatói is beszálltak a találgatásba, ráadásul ők a sorozatgyilkosok lenyomozásához hasonló módszerrel eredtek Banksy nyomába. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.