Megerőszakoltak, majd felgyújtottak egy lányt Indiában

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság erőszak India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan bántalmaztak egy tizenéves lányt Újdelhi külvárosában. A lányt Tigri településen lévő házuk tetőteraszán erőszakolták meg, majd felgyújtották.

Szülei találtak rá az összeégett lányra, aki otthona teraszáról kiabált segítségért. A gyanú szerint egy húsz év körüli férfi a tettes, akit a rendőrség őrizetbe vett.

Áldozatának életéért jelenleg is küzdenek az orvosok.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

2012-ben sokkolta a világot az az eset, amikor egy autóbuszon csoportosan megerőszakoltak egy fiatal lányt, aki később belehalt sérüléseibe. Ennek hatására megduplázták a nemi erőszak és más szexuális bűncselekmények büntetési tételeit, köztük azt is, hogy a bűncselekményt elkövető fiatalkorúakat is felnőttként kellene elítélni.

Magyar kezek készítették a legkülönlegesebb húsvéti tojásthttp://www.life.hu/news/20160308-ime-a-legkulonlegesebb-husveti-tojas.htmlÚjabb magyar sikerrel büszkélkedhetünk: Európa legjobb tojásdíszítője, Zsigóné Kati népi iparművész különleges strucctojást készített meglepetésként az idei húsvétra. NewsOrigoKörözik Leonardo DiCaprio féltestvéréthttp://www.life.hu/news/20160307-korozik-leonardo-dicaprio-mostohatestveret.htmlÚgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio féltestvére, Adam Farrar a fekete bárány a családban. Míg testvére Oscar-díjat kapott, addig Adamet egy bűncselekmény miatt körözik. News--Végre elvonulnak az esőfelhők: Szerdán egyre több helyen bújik elő a naphttp://www.life.hu/news/20160308-egy-idore-elbucsuzhatunk-az-esotol.htmlSzépen lassan elbúcsúzhatunk az esős időtől, bár kedden még erősen felhős lesz az ég, és sok helyen csapadékra is lehet számítani, de a hét további részében érkezik a napsütéses idő. NewsThinkstockAutósok, figyelem! Eltörölték az 5 perces szabálythttp://www.life.hu/news/20160304-megszunik-az-5-perces-szabaly-a-parkolasnal.htmlMegváltoztak a parkolási szabályok Budapesten. Eltörölték az 5 perces szabályt, azaz, hogy a parkolástól a jegyvásárlásig 5 perc állt a renelkezésünkre. Tehát ezentúl futni kell az automatáig, és imádkozni, nehogy megjelenjen az ellenőr. Ráadásul, ha ez mégis megtörténik, akkor sem mutathatjuk be az érvényes jegyünket utólag még az ügyfélszolgálaton sem. News--Eltűnt egy 11 éves budapesti kislányhttp://www.life.hu/news/20160303-eltunt-11-eves-kislanyt-keresnek-budapesten.htmlA rendőrség körözést adott kit Fehér Mirella eltűnése miatt. A 11 éves kislány szerda reggel VIII. kerületi otthonából indult el az iskolába, azóta nem adott életjelet magáról. NewsOrigo25 évet kapott a kaposvári trafikoslány gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160302-bunos-a-kaposvari-trafikoslany-gyilkosa-bunteteset-25-evre-sulyosbitottak.htmlEmberölés és fegyveres rablás miatt 25 év fegyházra ítélték azt a 20 éves elkövetőt, aki tavaly áprilisban halálra késelt egy eladót az egyik kaposvári trafikban. Az ítélet jogerős. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.